2777
2789
عنوان

بهترین قابلمه استیل ترک چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4338 بازدید | 46 پست

من پارسال پارس استیل گرفتم یه ماهی تائه بزرگ یه قابلمه بزرگ یه قابلمه متوسط آزمون راضی هستم کرکماز خیلی گرون بود از پارسال تا حالا هم فقط توی اونا غذا پختم همه چی هم پختم. امسال هم یه قابلمه کوچیک و یه ماهی تابه کوچیک پارس استیل  گرفتم از دیجی کالا. ماهی تابش یه کم خش داشت پس فرستادم یه دونه سالمند برام فرستادن. من رایم خدا رو شکر  فقط نباید بزاری غذا توش بمونه مثلا اینکه خورشت با قابلمه استیل نزاری یخچال. تا با سیم ظرفشوی  یا وایتکس نشور. یه بارم ماهی تابه کوچیکه خال خالی شد زنگ زدم شرکتش پس فرستادم اونا برام یه دونه سالم فرستادن ده سال گارانتی داره

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب عالیه پس 

فقط نمیدونم چرا ماهی تابه کوچیکه خال خالی شد شاید خودم سوتی دادم یادم نیست ولی از همشون راضی هستم  خوشگل هم هست من به خواهرم هم توصیه کردن آگه میخواد جهیزیه بگیره به جای سرامیکی یا روحی یا تفلون استیل بگیره . البته فعلا خبری نیست

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
سلام عزیزم ، ببخشید قابلمه استیل رو میخواید اینترنتی بخرید؟مارک راسل رو چه سایتی داره؟ دیجی کالا ندا ...

میگن فیک قابلمه های تدک زیاد شده باید از جای معتبر خرید دیجی کالا هم فیک زیاد داره من از ترکیه سفارش میدم کمی گرونه ولی از اصل بودنش مطمینم دیگه

نگفتم بره پیش ساحر و رمال، شما نمیدونید استخاره یعنی چی؟ یعنی مشورت با خدا یعنی در این طور مواقع ک استارتر تمام سعی و تلاش خودش رو کرده و همچنان سر در گمه چیکار کنه؟ 

من برادرم خیلی مریض بود یکماه بیمارستان بستری بود انواع آزمایشها دکترا گفتند سالمه! بدنش با سرم و سوزنا سوراخ سوراخ شده بود، استخاره گرفتیم ببریمش تهران، این آیه قرآن اومد: به مادر موسی گفتیم نگران نباش ما فرزندت را به تو بازمیگردانیم

برادرمو مرخص کردیم آوردیم خونه و بعد خداروشکر خوب شد بدون هیچ دارویی!  

ما اول بردیمش دکتر کار ب جایی نرسید که استخاره گرفتیم یعنی با خدا مشورت کردیم الآنم میگم اسی وقتی از زمین و آسمون مونده استخاره بگیره(البته بده ب یه آدمی ک واقعا بلده) یعنی مشورت کنه با خدا، خدا خرافات نیست، رمال و عقاید پوچ خرافاتن. کار کسایی ک بدون عقل و تلاش میرن ک با یه دعا ب جایی برسن خرافاته دوست عزیز استخاره مشورت با خداست