2777
2789
عنوان

سؤال احتمال 70 درصد سونوی NT گفت دختره... درسته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 49514 بازدید | 77 پست
بله من دخترگفته بودن..اونم سونوانومالی..ولی بعدش پسرشد😁

سونوی ان تی و انومالی چیه عزیزم؟؟

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونوی ان تی و انومالی چیه عزیزم؟؟

ان تی مال سندروم دان..انومالی ام واس اینکه تمام اجزای بدن جنین تشکیل شده یانه..

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
ان تی مال سندروم دان..انومالی ام واس اینکه تمام اجزای بدن جنین تشکیل شده یانه..

ممنونم خواهر گلم...میشه بگی چند هفته باید این سونوهارو داد؟؟؟

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
ممنونم خواهر گلم...میشه بگی چند هفته باید این سونوهارو داد؟؟؟

ان تی ۱۱تا۱۳هفتگیه فک کنم...انومالی یادم نیست چندهفتگیه😊

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
ان تی از ۱۱هفته تا ۱۳ هفته و آنومالی از ۱۸ هفته تا ۲۰هفته

فدات بشم خواهر نازم.مرسی که وقت گذاشتی برام

دکترت حمید نظری بود؟ مال منم گفت ۷۰ درصد دختره دختر هم شد

نه عزیزم. من شیراز هستم. دکتر عبدالرحمن بابا احمدی

خدای بزرگ ممنون که انقدر خوبی و هوامو داری... عاشقتم هوارتاااااااا😘😘😘😘
بله من دخترگفته بودن..اونم سونوانومالی..ولی بعدش پسرشد😁

چه جالب‌... آخه 18 هفته به بعد که دیگه دقیق میگن. حتما خیلی ناشی بوده دکتره

دختره گلم ... منم گفت احتمالا دختره ..همون بود هر کی هم که شنیدم درست بوده

ایشاا.... 🙏🙏🙏مرسی عزیزم

نه درسته منم همینجوری گفت درست دراومد عکس سونوتو بفرست ببینم

اینم بگم که من 11 هفته و 6 روز بودم که این احتمال رو داد. شما چند هفته بودین؟ عکس سونو هم فرستادم عزیزم

فدات بشم خواهر نازم.مرسی که وقت گذاشتی برام

این سونو ها همراه با آزمایش هستن که خیلی خیلی مهمه سر وقت انجام بشه. حتما حواستون باشه 

چه جالب‌... آخه 18 هفته به بعد که دیگه دقیق میگن. حتما خیلی ناشی بوده دکتره

دکترخودم نبودمن میلادواس چکاب میرفتم..دکترسونوناشی بوده

دکترخودم نبودمن میلادواس چکاب میرفتم..دکترسونوناشی بوده

آره میدونم. منظورم همون دکتر سونوگرافی بود مهدیه جون