2777
2789
عنوان

سؤال احتمال 70 درصد سونوی NT گفت دختره... درسته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 49514 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون واقعا دلم پسر میخاست اصلا شوکه شدم  

ان تی گفته دختره؟ به اون اعتباری نیست اصلا.شانزده هفته برو قطعیه

ای کسانی که ایمان آورده اید به کسانی که ایمان نیاورده اند کاری نداشته باشید.

میشه واسه منم دعا کنید لطفا🙏

منم ان تی گفت ۹۰ در صد دختره 

اما من دوست دارم پسر باشه

چون دوتا دختر نازش رو دارم😍

دوست دارم این یکی پسر باشه که هر دو میوه خدا رو داشته باشم🙏🙏

هفته دیگه آنومالی دارم لطفا دعا کنید برام❤

یا رب از کل جهان یک نظر لطف تو کافیست😍خدایا شکرت که به خواسته ام رسیدم😍😍😍😍
ان تی گفته دختره؟ به اون اعتباری نیست اصلا.شانزده هفته برو قطعیه

آره ۱۱هفته و ۵ روزم بوده گفت ۹۰ درصد دختره 

من دختر دارم دلم خیلی میخواست این یکی پسر بشه تو رو قرآن برام دعا کنید 

آره ۱۱هفته و ۵ روزم بوده گفت ۹۰ درصد دختره  من دختر دارم دلم خیلی میخواست این یکی پسر بشه تو ر ...

انشالله که خواست خدا با خواسته ی قلبیتون یکی باشه

ای کسانی که ایمان آورده اید به کسانی که ایمان نیاورده اند کاری نداشته باشید.
آره ۱۱هفته و ۵ روزم بوده گفت ۹۰ درصد دختره  من دختر دارم دلم خیلی میخواست این یکی پسر بشه تو ر ...

انشالله منم ۱۲هفته ۶روز گفت ۹۵درصد دختر هست دوست داشتم پسر بود جنسم جور میشد احتمال خطا داره بنظرتون🤭

به من گفت ۹۹ درصد دختره.اما یهو دیدی اون یک درصد درست دراومد.دفعه بعد رفتم گفت ۱۰۰ درشد پسره🙁

سلام عزیزم ببخشید من الان تایپک شمارو خوندم شما تبریز هستین؟میخاستم در مورد سونویی که اشتباه احتمال داده بود بپرسم کجا بود؟

سلام عزیزم ببخشید من الان تایپک شمارو خوندم شما تبریز هستین؟میخاستم در مورد سونویی که اشتباه احتمال ...

شلام گلم.نه.نیستم.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
میشه واسه منم دعا کنید لطفا🙏 منم ان تی گفت ۹۰ در صد دختره  اما من دوست دارم پسر باشه چون دو ...

سلام عزیزم نینینون دخترشدیاپسر؟؟,بمنم یدختردارم انتی گفت اختمال دختر.

الهی آرزویم راباحکمتت یکی کن  😍فعلا اول راهم ومنتظر..ان شاء الله هرچی ب صلاحه بشه وسالم صالح باشه..براهمه تودلیادعاکنین سالم بدنیابیان

بنظرتون جمسیت چیه

الهی آرزویم راباحکمتت یکی کن  😍فعلا اول راهم ومنتظر..ان شاء الله هرچی ب صلاحه بشه وسالم صالح باشه..براهمه تودلیادعاکنین سالم بدنیابیان