2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوس داری بگو سرچی قهر کردین

اون چهل روز سر اینکه بهم دروغ گفت 

خودش تو شرایط بدی بود نمیخواست رابطمون  ادامه پیدا کنه میگفت خانوادم راضی نیستن به ازدواجمون درحالی که دروغ بود دروغش که درومد دیگه نگاهش نکردم 

تا چهل روز منت کشید چهلمین روز کلی گریه و زاری کرد 

که رازی شدم برگردیم بهم

دیشبم گفت من مریضم برو بگیر بخوواب بعد بد مریضه نمیشه بهش چیزی گفت

منم گرفتم راحت خوابیدم

تا با کفش کسی راه نرفتی ،قضاوتش نکن😇       امضا:دخترِ زرد
میخوام یه کاری کنم حرصش در بیاد ولی نمیدونم چیکار کنم

بزن تو سرش😐

غذا بپز بهش نده

لباس خوشگل بپوش خوشگل کن محلش نده

برو حموم در حمومو باز بزار

جلو اینه برقص عشوه بیا طرفت اومد اخم کن برو

میترسم بیشتر بگم بترکم😐

بزن تو سرش😐 غذا بپز بهش نده لباس خوشگل بپوش خوشگل کن محلش نده برو حموم در حمومو باز بزار جلو ای ...

پست قبلی گفتم عقدیم نمیبینمش وگرنه میتونستم 

خدایا شکرت 
ن بزا بخونم😂

هزار بار بهش گفتم دوس ندارم فیلمای چیز ببینی قول داد که نبینه دیگه ولی دیروز تو سرچ گوشیش دیدم که بازم دیده ما هیچ مشکلی از نظر رابطه نداریم نمیدونم چرا اینجوری میکنه

خدایا شکرت 

ای وای عزیزم این با لج نمیشه ک

دوستانه باهاش بحرف ببین چرا این سرچو کرده

جلوشو بگیر اگر میتونی از مشاور کمک بگیر

پای بزرگترا رو هم. وسط نکن

این اصلا لج بردار نیس فقط با صحبت حلش کن

هزار بار بهش گفتم دوس ندارم فیلمای چیز ببینی قول داد که نبینه دیگه ولی دیروز تو سرچ گوشیش دیدم که با ...

پس حتمن با هم ی مشاوره برین اما از نظر من لج اصلا راه حل خوبی نیسچون عصبی میشه و امکان بیشتر دیدنش هس

ای وای عزیزم این با لج نمیشه ک دوستانه باهاش بحرف ببین چرا این سرچو کرده جلوشو بگیر اگر میتونی از ...

میخواستم باهاش حرف بزنم اصن قصد دعوا نداشتم تا فهمید در مورد چیه میگه تو غلط کردی دزد و پلیس بازی در میاری و میری سر گوشی من

خدایا شکرت