2777
2789
اگر بتونی توی خونه ورزش کنی و زیرانداز بندازی یوگا کار کنی، حسابی حرصش درمیاد مطمئن ام

اخه بدیش اینه عقدیم و قهر که میکنیم دیگه همو نمیبینیم اگه تو یه خونه بودیم که پدرشو در میاوردم

خدایا شکرت 
اخه بدیش اینه عقدیم و قهر که میکنیم دیگه همو نمیبینیم اگه تو یه خونه بودیم که پدرشو در میاوردم

اوووه اره توی یک خونه دستت خیلی بازتره

پس همین که خبر نگیری ازش حرصش در میاد

عکس شاد بذار پروفایلت

فقط حواست باشه حرص خودت در نیاد

اول برای حاجت روایی خودت بعد برای من یک صلوات بفرست. خدای خوبم من رو هم حاجت روا کن   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری میتونه تحمل کنه مگه دوست نداره؟  بهش بگو اگه دیر بیای برای آشتی کردن دیگه باهات آشتی نمی ...

به قول خودش قهر یه نوع تنبیهه ولی الان خودش باید تنبیه شه

خدایا شکرت 

دو ساله عروسی کردیم از ۲۴ ماه ۲۰ماهش رو شوهرم باهام قهر بوده که مثلا تنبیهم کنه متوجه اشتباهاتی که اون فکر میکنه اشتباه هست بشم 

الانم پسرم به دنیا اومده من باهاش حرف نمیزنم ازش متنفر شدم 

خانوما ی سوال.

اگه ی پسری تو دوستی تحمل قهر نداشته باشه و خیلی مهربون باشه و حتی تواون مدتی ک باهم هستین یکبار دل نشکسته باشه و قهر نکرده باشه،ممکنه بعد ازدواج اخلاقش عوض بشه؟

۱ هفته.بچمو زده بود.

مگه بچه شوهرتم نیس؟

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
دو ساله عروسی کردیم از ۲۴ ماه ۲۰ماهش رو شوهرم باهام قهر بوده که مثلا تنبیهم کنه متوجه اشتباهاتی که ا ...

منم هزار بار بهش گفتم کم کم قهرت برام عادی میشه بعدم میبینی دیگه دوستت ندارم 

خدایا شکرت 
بنظرمن یبار برای همیشه جلوی این کارش رو بگیر وگرنه باید تا آخر عمر تحمل کنی نرو منت کشی بزار اون بی ...

امیدوارم بتونم

به نظرت پای بزرگترا رو بکشم وسط؟

خدایا شکرت