2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اونموقع که تو خونشون زندگی میکردم هر غذایی برا شوهرم درست میکردم ایراد میگرفتن.غذا بد درست میکردم میگفتن این چیه میخای بدیش برا معده اش ضرر داره خوب درست میکردم مسخره میکردن میگفتن شماها ازین غذاها هم میحورین غذا حبوباتی درست میکردم میگفتن شماها غذاهاتون بدرد نمیخوره همش همیناس.اگه یبار کالباس میخوردیم میگفتن همش کالباس میخورن.

اخه شوهر من جلو‌خانوادش میترسید کنار من بشینه تو‌خونشون با من غریبه میشد یبار دوتا پرتغال خوردم‌مادر ...

خخخخ عجب عنونه خانمیه.... 

اگه شوهرت نبود بگو... اشتهام خوبه میخورم... تا چشم دشمنام دراد.... اون که انقد پرو هس... باید همینطور جواب بدی..... اگه شوهرت بود محل نده... میوه رو دست خورده کن... با یه حالتی از جلوی خودت فاصله بده... بگو بخاطر علی اینجا نشستم... و واقعا ناراحت شدم. بعد دیگه هیچی نگوووو.... بعدا هم غر نزن..... حتی اگه شوهرت بعدا عذرخواهی کرد بگو انتظار نداشتم.... و اگه خانواده من با تو این رفتار و کنن ناراحت نمیشی!!!!! 

مطمئن باش تو خفا تذکر میده.... مظلوم نمایی کن.... مردا دوس دارن رئیس باشن.... پس جنگ نکن.... خرش کن بفرس میدون که بره حقتو بگیررره چون تو مطلومی.... ولی اگه شوهرت نبود هر چی به ذهنت اومد بگو..... واگر به شوهرت گفتن بزن زیرش.... بگو من دوسشون دارمممم.... 

خخخخ عجب عنونه خانمیه....  اگه شوهرت نبود بگو... اشتهام خوبه میخورم... تا چشم دشمنام دراد.... ...

نه بابا من ازین عرضه ها نداشتم فقط سکوت میکردم یبار که مادرشوهرم فحش داد شوهرم گفت مامانم راست میگه

نه بابا من ازین عرضه ها نداشتم فقط سکوت میکردم یبار که مادرشوهرم فحش داد شوهرم گفت مامانم راست میگه

حتمااااا تو دعوا کردی..... منم شوهرم اینطوره... دعوا کنی. و طلبکار باشی حتی اگه حق با تو باشه... طرف اونا رو میگیرن.... هیچی نمیگفتی چن روز سرد برخورد میکردی تا زر نزنه.... دعوا کارساز نیست... 

محللللللل نده خر کی باشه بیاد حال تو رو بپرسه  از فردا شروع کن صبا ختم شیخ نخودکی یاسین بخون. ...

ممنون عزیزم چشم ولی وقتی ما طبقه ی بالاشونیم باور کن ازصب تاشب یه چشمم اشکه یکیش خون حداقل یه زنگ بزنه حالموبپرسه هم چیزی ازش کم نمیشه توکل بخدا

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
نه بابا دعوا کجا بود سر چیزی که یادم رفته بود بیارم سر سفره بهم فحش داد

پیش شوهرت هیچی نگو... فقط ناراحتیتو بروز بده با اخم با میل ندارم غذا بخورم

.... قول میدم ج میده.... فقط رو شوهرت غر نزن... 

وقتی شوهرت نبود فحش داد بهش بگو سن وسالی ازت گذشته... این سن هم سکته زیاده توش حرص نخورررر..... 

اگه به شوهرت گف.... بگو من دوسش دارم دروغ میگه