2777
2789

اصلی ترین اثر لوس کردن فرزندان:

یکی از این آثار نامطلوب لجبازی کودکان است.

یکی از نتایج توجه و محبت به فرزند بیش از اندازه ، تربیت فرزندانی پر توقع و لوس است،

که پس از گذر زمان ، هیچ چیز آنها را راضی نمی کند؛

یعنی محبت به کودک توسط والدین گاهی آن قدر شکل افراطی به خود می گیرد که سبب شکل گیری رفتارهای ناپسند در آنها میشود.

پس نباید هرآنچه کودک می خواهد در اختیارش قرار دهیم و به هر تقاضای او پاسخ مثبت بگوییم ، حتی اگر برآورده کردن آن در حد توان باشد.

منبع و توضیح بیشتر: 

https://rahkaraq.ir/محبت-به-کودک/

من یکیو میشناسم پدر پسرشو درمیاره

ولی دخترش حکم دختر پادشاه رو داره،هر جی بگه باید انجام شه مادرش میگه تو روحیه اش اثر میزاره

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه ما اینجوریم، مخصوصا شوهرم رو حرف دخترم حرف نمیزنه🤕

بله کنترلش سخته

ولی می ارزه به نتیجه اش

حتی تو این مواقع اطرافیان ما ها نمی فهمند

مخصوصا شوهرامون

میگن هرچی میخواد بهش بده فقط ساکت باشه

یا انیکه دلش الکی میسوزه

ولی ما باید تمام تلاشمون رو بکنیم

بالاخره مادر باید یه فرقی بکنه با دیگران دیگه

گاهی باید بسوزیم دیگه    

من یکیو میشناسم پدر پسرشو درمیاره ولی دخترش حکم دختر پادشاه رو داره،هر جی بگه باید انجام شه مادرش م ...

می دونی اگر دختر رو متوقع بزرگ کنی فردا تو سری خور شوهر و خانواده شوهر نمی شه عالیه

می دونی اگر دختر رو متوقع بزرگ کنی فردا تو سری خور شوهر و خانواده شوهر نمی شه عالیه

فکر میکنم این طوری خیلی جالب نباشه

متوقع بودن خیلی خوب نیس

همیشه در عذابه

همیشه بیشتر رو میخواد

یا همیشه از دیگران ناراحته چون نتونستن توقعش رو برآورده کنن

یقینا با کسی هم نمیتونه ادامه زندگی بده

پس اصلا شوهری براش نمیمونه که بخواد خوب باشه یا بد  

فکر میکنم این طوری خیلی جالب نباشه متوقع بودن خیلی خوب نیس همیشه در عذابه همیشه بیشتر رو میخواد ...

نه عزیزم همچین افسار می کشن چنان خانواده شوهر رو دک می کنن ساده نباش 

اینم حرفیه،جالب بود

ولی از بچه لوس بدم میاد،یعنی این بچه هر جا فقط جیغ و داد که حرف حرف اونه،داداشش هم قبول نمیکنه،بعد پدرو مادر حمله بسوی فرزند پسر،دلم برا پسره میسوزه🙄

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
اینم حرفیه،جالب بود ولی از بچه لوس بدم میاد،یعنی این بچه هر جا فقط جیغ و داد که حرف حرف اونه،داداشش ...

شوهر من عین دخترا تربیت شده لوس متوقع بیزار از خانوادخ زن و واقعا هم موفق بوده تو خواسته هاش و گرفتن هر چی خواسته