2777
2789
عنوان

خانم ها بیان کمک کنید خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 97 پست
مادرم نمیاد خواهرم مریضی اعصاب داره الانم من حامله همش تا منو میبینه دعوا باهم میکنه اذیتم میکنه الا ...

کاشکی من میشد پیشت میومدم خدایی خیلی دلم گرفت ایشالا امام زمان کمکت کنه 

جزعشق،،،،،جهان،نکته ی ارزنده ندارد.......
من بچم ریز بود و ضعیف شوهرم نذاشت اوایل ختنه اش کنم 4ماهگی ختنه کرد بعداز اون دیگه دمر میشد دیگه راح ...

ختنه الان ۴۰ روزگی میکنن اخه دردش نمیاد 🥴🙈خیلی کوچولووو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این قطره اگه زرد بشه به بچه میدن زردیش زیاد نشه ولی خودت به دکترت بگو بعضی دکترا نمیدن  اگه اج ...

اوکی فقط زردی داشته باشه قشنگ زرد میشه رنگش یعنی متوجه میشیم زردی گرفته

ببین گریه کرد شیر بده.اگه دیدی خابیده بیدارش نکن. پوشک و این قطره و پستونک اینارو بزار تو یه ظرف نز ...

پوشک مگه بیمارستان نمیده از این پوشک معمولی بزرگ بگیرم 

از ۱۲ روزگی باز بهتره شما هم فقط شوهرت پیشت بود

آره. شوهرم. ولکن کاش نبودن انقدفشار روحی بمن واردکردن ک متنفرشدم اززایمان

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
من ۱۲روزگی تنها بودم تاحالا خدا باما . فشارجسمی بیخوابی کشیدم

نترس. ازهمون روز اول هرکسم باشه بجه محتاج خودت شستن وان بیار توخونه شوهرت آب بریزه باآفتابه بشورش. قبلش نم گیرپهن کن بذار روش بچرو. بعدوسایل جمع کن یادبده شوهرت پوشکش بکنه.حمام ۳روز یبار ببر.رودستت دمرش بنداز قبلش گوش بچرو یکم چرب کن با روغن آب نره دمربنداز اول بادستت تنش خیس کن صورتش مثل نم دارشدن بعدلیف بکش آروم سرشم ناچیزشامپوبزن بعد با آب باظرف این لگن پلاستیکی کوچیک آب بریزیدفعه روش صورتش دست بکش کلا شستش بچه ده دیقه هم نمیکشه توحموم سرش ببندحوله بزن خشک‌کن لباس رکابی بپوش بده شوهرت تواتاق گرم یانرمال بقیه کاراش بکنه گوششم باپارچه بدون پرز پاک کن نترس

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
نترس. ازهمون روز اول هرکسم باشه بجه محتاج خودت شستن وان بیار توخونه شوهرت آب بریزه باآفتابه بشورش. ق ...

چند دور همینطور دمر آب بزیز صورتش سریع دست بکش مواظب باش کارسخته حموم وشستن