2777
2789
عنوان

خانم ها بیان کمک کنید خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه منم همینطوری باشم لااقل تو اون یه هفته که شوهرم هست روپا شم

اوووو چه خبره یه هفته بد بدناشم سر سه روز بلند میشن باور کن راست میگم من سراغ دارم روز دوم پاشده یه هفتههههه. چه خبره خیلی زود رو پا میشی تو الان استرس داری 

بچه داری هم آسونه چون نوزاد همش خوابه هر دو ساعت شیرش بده بذاری میخوابه اینقدر زود راه میوفتی ، 

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 
بچه اولمه سزارینم هستم 

عزیزم من از روز اول چون ادم حساسی ام نذاشتم کسی نزدیک بچم بیاد خودم حموم میبردمش خودم همه کاراشو کردم راحت

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻

عزيزم ي هفته فرصت خوبيه ك خودتو جمع و جور كني

بعدش ديگه كاري نكن فقط كاراي نوزاد رو انجام بده و بهش برس

حالا صدرصد مادرتم ي سري بهت ميزنه 

تنهات ك نميذاره

مگه خواهرت چه مراقبتي ميخواد ? خواهر شوهر نداري؟ دختر عمويي? دختر خاله اي

ي روز هركدوم بيان

اوووو چه خبره یه هفته بد بدناشم سر سه روز بلند میشن باور کن راست میگم من سراغ دارم روز دوم پاشده یه ...

خیلی حرفات امید وار کننده است واقعا انقدر وحشتناک برام که نگو چون بچه اولمه هیچ شناختی ندارم میترسم ولی با این حرفایی که خانما دارن تو تاپیک میزنن واقعا دارم از این ناامیدی در میام مرسی🥰

عزيزم ي هفته فرصت خوبيه ك خودتو جمع و جور كني بعدش ديگه كاري نكن فقط كاراي نوزاد رو انجام بده و بهش ...

مادرم فکر نکنم بیاد اون همش فکر خواهرمه اصلا من براش مهم نیستم بگه یه بچه دیگم دارم میگه تو شوهر داری به اون بگووووو مادرشوهرم که اونجور خواهرشوهرم ندارم یه برادر شوهر دارم مجرد هیشکی دیگه ام نیست تنها تنها فقط خدا شوهر همین

عزیزم فقط آرامش داشته باش وخرما بخور ..تا یه بچه آروم داشته باشی..من هم بچه م اینقدر آروم بود که حتی برای شیر هم بیدار نمی شد به زور بیدارش می کردم شیرش می دادم ...فقط به خودت برس تا زود روپا شی گوشت وروغن حیوانی ..کاچی ...ماهی بخور سرپا می شی من مامانم بود ولی از روز ۵ سزم خودم کارهامو می کردموروز ۷ مامانم رفت

بچه اولمه سزارینم هستم 

عزیزم هفته اول که شوهرت کنارته هفته دوم فقط تمام فکرتو بده به نی نی دور غذا هم نرو تنهاش نزار چون تازه دنیا امده مراقبت میخواد شوهرت که میاد خونه واسه فردا ناهار درست کن بزار لباساشو بشور.در مورد نی نی اگه شیر خودت میدی که راحتی  بعضی بچه ها یه دل درد کوچلو شبا میگیرن که طبیعیه قطره ی ایزی کول بگیر با نظر دکتر بهش بده .دیگه کاری نداری هر وقت هم میخوابه تو هم بخواب استراحت کن.بالش زیر سرش نزار تشکش نرم نباشه لباس طوری بپوش که نخوای پتو روش بکشی.اینا واسه امنیت .کلاه گره ای سرش نکن اگه خوابت سنگینه از شوهرت بخواه پیشتون باشه حتما میتونی فواصل منظم ساعت بزاری واسه چک .نگران نباش خدا کمک میکنه.نمیتونستی خودت بری پیش مامانت

خیلی حرفات امید وار کننده است واقعا انقدر وحشتناک برام که نگو چون بچه اولمه هیچ شناختی ندارم میترسم ...

آخه درکت میکنم چون تجربه نداری اینجوری هستی ببین واقعا بستگی به روحیه خودت داره اصلا چیز وحشتناکی نیست ، آره درد داری مخصوصا دو سه روز اول واقعا هم درد داره که خیلی راحت با شیاف سزیع آروم میشه تا جایی که بشه روزهای اول دراز بکش و استراحت کن بعدش که راه افتادی در حد یه چایی درست کردن و لباس های بچه شستن پاشو و البته کارهای بچه که پا خودته مثلا نری کار سنگین کنی خونه جارو کنی و ... هرچند بعضی خانم ها تو همین نی نی سایت گفتن از روز سوم خونه هم جارو کشیدن ، بذار شوهرت آشپزی کنه بعد دیکه بعد یه هفته کم کم آشپزی هم کن یه وعده بذار شامم همونو بخورید یا یه چیز سبک و حاضری در ضمن مادرتم هم مطمئن باس یه سز میزنه اینجوری هم نیست کلا نیاد بالاخره باید بیاد بچتو ببینه دیگه 

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 
عزیزم فقط آرامش داشته باش وخرما بخور ..تا یه بچه آروم داشته باشی..من هم بچه م اینقدر آروم بود که حتی ...

واقعا اینکه انقدر همه میگین زود روپا میشین واقعا امیدوار کننده است مرسی😇

عزیزم هفته اول که شوهرت کنارته هفته دوم فقط تمام فکرتو بده به نی نی دور غذا هم نرو تنهاش نزار چون تا ...

چند بار باید شبا چکش کنم شیر بدم ایناروووو اصلا نمیدونم