2777
2789
عنوان

خانم ها بیان کمک کنید خیلی حالم بده

712 بازدید | 97 پست

من باردارم تقریبا چند هفته مونده نی نی ام بیاد نه مادر میاد کمک کنه چون یه خواهر مریض دارم که مریضی اعصاب داره همه فکر ذهنش اونو میگه اون بیشتر از تو به من نیاز داره مادر شوهرم از اول زندگی تا الان فقط فکر خراب کردن زندگیمو داغون کردن اعصابم بود الان کاملا رفت آمد و قطع شده کسی هست اینجا تنها نوازدشوو نگه داره راهنمایی میکنین خیلی تنها میترسم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تنها نیستی عزیزم خدا هواتو داره خیلیا اوضاعشون از شماهم بدتر بوده امید رو راه بده تو دلت به خاطر نی نی قشنگت خدا حواسش هست از مادر مهربونتر

همیشه آخرش خوشه،اگه خوش نبود بدون هنوز آخرش نرسیده🍭✨⁦♥️⁩

بهتر خودتی وخدات وهمسرت. نهایت پرستاربگیر توبیمارستان کمکت. اومدی هم عضو گهواره شو اپلیکیشن کلی نکات داره. نترس.اینطوری از دخالت و آزار و توصیه بقیه درامانی

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
اون بنده خدا مرخصی میگیره ولی بیشتر از یه هفته نمیتونه میترسم بد اون نتونم خیلی استرس دارم

نه بابا میتونی من بعد ۶ روز سرپا شدم تازه سز بودم 

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 
اون بنده خدا مرخصی میگیره ولی بیشتر از یه هفته نمیتونه میترسم بد اون نتونم خیلی استرس دارم

من ۱۲روزگی تنها بودم تاحالا خدا باما . فشارجسمی بیخوابی کشیدم

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

عزیزم ناراحت نباش خودتوجمعو جور کن شوهرتم هست خدابزرگه بلاخره همه این دوره رو گذرندن منم خیلی تنها بودم خیلی وقتی یادم میوفته فقط گریه میکنم من بعد زایمان یک هفته بالون بیمارستان بودم کم خون بود ولی خیلی سختی کشیدم ولی توکارام زرنگ شدم چون از کسی انتظار نداشتم مادرم مریضه