2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا زود با این موجودات نفهم اشتی کنی پر رو میشن

من هیچوقت قهر نمیکردم چون عاشقش بودمو دوسش داشتم هکیشه قربون صدقش میرفتم حتی وقتی زیاد اذیتم میکرد،

راسته جمله ای که میگه آدمای صبور رو اذیت نکنید اونا خیلی صبورن نمیرن هرچقد اذیتشون کنی،،،ولی وقتی که تصمیم ب رفتن بگیرن دیگه قابل برگشت نیستن یهو میزارنتو میرن

اولین بار و برای ......قهرکردمو رفتم

😂😂😂😂

والا خب 😂😂ما سر پفک دعوا کردیم یه هفتس هوس کردم نمی خره میگه مریضی هس اون و نمیشه ضدعفونی کرد 

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

ما بیشتر از یه هفتست

اصلا هم دلم نمیخواد اشتی کنم

باهاش اتمام حجت کردم دیگه کاری به کارش ندارم

حرف میزنیم اما فقط راجع به دخترمون یا کار

نه محبتی

نه عزیزمی

نه پتوی مشترکی

رابطه که بماند از یکماه گذشته...

من میخوام ازش جدا بشم دیگه شور همه چیو درآورده فقط از خدا میخوام منو خیلی قوی کنه 

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..
چرا اخه عزیزم

از یه چیز مسخره شروع شد

فرداش تو گروه واتس خانوادگیشون خواهرش بمن توهین کرد

من ادامه ندادم چون جاریامم بودن و نمیخواستم دشمن شادشون کنم

اما شوهرم هیییچی نگفت.حتی یه کلمه

برادرشوهرم ازم دفاع کرد اما این بی غیرت هیچی نگفت

همیشه همینحور بوده.هیچوقت من اولویت زندگیش نبودم

منم بقدری سرخورده و ناراحت شدم که عهد کردم دیگه آدم حسابش نکنم

گاهی تیکه شو میندازم اما به روی مبارکش نمیاره و یا میگه من توهینی ندیدم.خواهرم چیزی نگفت که!!