2777
2789
عنوان

خانوما چجوری شوهر مو راضی کنم

231 بازدید | 16 پست

سلام خانوما. بابام یه زمین ۲۰۰متری داره میگ اینو شما سه تا خواهر شریکی خونه بسازید دو تا دامادم پایه بودن شوهر من با یکی از دامادهام قهره براهمین بهونه آورده میگ نمیخوام خونه بسازم دستم خالیه و فلان. پول میله گرد.شن.بلوک اینارو هم بابام میده بقیه هم میگ کمکی هم بسازید مثلا یه دامادم سنگ کاری کنه یکی لوله کشی شوهر منم گچکاره داداشمم برق کار ولی این راضی نیس چیکار کنم بنظرتون راضی شه از مستاجری دربیام

خب بهش بگو نمیخوای کرایه بدی چه قدر نشناس😐🎈

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجور خونه ساختن تهش دلخوری و کدورت هست

منم بودم قبول نمیکردم شریکی بسازم

بعدش هم باید همه همونجا زندگی کنیم همین خودش کلافه کننده است

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@

از اول اختلاف هست مطمئن باش به جای خوبی نمیرسه، خونه سازی که فقط برق کاری و گچ کاری و لوله کشی نیست، هزار تا‌ دنگ و فنگ و خرج داره ،تازه بعدش بخواین تو یه ساختمون زندگی کنین یه جور اختلاف پیش میاد بخواین بفروشین یه جور 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
اینجور خونه ساختن تهش دلخوری و کدورت هست منم بودم قبول نمیکردم شریکی بسازم بعدش هم باید همه همونجا ...

میخوان طبقه ای بسازن😐🎈

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

اینجور خونه ساختن تهش دلخوری و کدورت هست منم بودم قبول نمیکردم شریکی بسازم بعدش هم باید همه همونجا ...

آخه همینجوری هم تو یه کوچه ایم همیشه باهمیم جدیدا این دوتا قهر کردن این اینجوری میکنه وگرنه سرشم میشکوند

میخوان طبقه ای بسازن😐🎈

خب بازم همه تو یه ساختمون هستین

چطور عروس ها نمیتونن با مادرشوهر و خواهرشوهر تو یه ساختمون زندگی کنن و سختشون هست 

بعد توقع دارین داماد بیاد با باجناقش تو یه ساختمون باشه؟؟

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
خب بازم همه تو یه ساختمون هستین چطور عروس ها نمیتونن با مادرشوهر و خواهرشوهر تو یه ساختمون زندگی کن ...

نمیدونم والا😐🎈

آخه همینجوری هم تو یه کوچه ایم همیشه باهمیم جدیدا این دوتا قهر کردن این اینجوری میکنه وگرنه سرشم میش ...

خب پس باهاش حرف بزن بگو ببین چقدر پول کرایه میدیم همینو پس انداز میکنیم یکم خودت رامش کن دیگه😐🎈

خب بازم همه تو یه ساختمون هستین چطور عروس ها نمیتونن با مادرشوهر و خواهرشوهر تو یه ساختمون زندگی کن ...

از این پیشنهاد همشون خوشحال شدن 

قبلشم شوهرم راضی بود آخه چند بار با خواهرام خونه اجاره ای دو طبقه گرفتیم کلا ۵یا۶سال تو یه ساختمون نشستیم با دامادام الان اون دوتا راضی ان این فاز قهر گرفته