2777
2789

روتین روزانه یا شبانه تون چیه؟

من خودم قبل خواب یه سوره یس میخونم. حتی اگه رو به موت باشم حتی اگه تا صبح بیدار باشم

قبل از خواب ولو یک برگ از یه کتاب میخونم (هر بار که یه کتاب رو شروع میکنم باید یه قسمتشو توی شب بخونم قبل خواب)

موهامو قبل خواب شونه میکنم.

صبح یا شب همیشه یه لیوان شیر میخوردم الان که لبنیات طبق نظر پزشکم منع شده، چای یا آب میخورم.

دوست دارم بدونم چه کار مفیدی جزو روتین تونه شاید منم انجام بدم!

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
من روتین پوستی دارم

چیکار میکنی؟

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی به طرز فجیعی عادت دارم سر صبح کلم بروکلی با اب هویج بخورم😐

بالای 5 ساله

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

خود خوری .رنج اعصاب .شروعش کردم دلم نمیاد تمومش  کنم

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
خام میخوری بروکلی رو ؟

آره

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
نمیدونم ولی به طرز فجیعی عادت دارم سر صبح کلم بروکلی با اب هویج بخورم😐 بالای 5 ساله

ازکجا میاری اینهمه کلم بروکلی؟نمیدونم چند ماه پیش بود ک دلم خواست تو سالادم بریزم یه بوته کوچیکشو ۲۵ ت خریدم. یکماه پیش کیلویی ۵ تومن!

لاغر کننده س یا چیه؟

منم قبل خواب موهامو شونه میکنم😀 صبح هم تحت هر شرایط چای دم میکنم و میخورم دبش و تلخ بعد نیرم سراغ کارای روزانم

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
شستن صورت مسواک نخ دندون شیر شونه ی مو خوردن چاییی البته معتادم مصرف روزانه ی اب و میوه یا سبزی و سا ...

مسواک رو منم میزنم ولی دیگه اونی که هر شب مسواک نزنه خیلی میکروبه.

البته بعضی شبا تا صبح کابوس دیدم چون جایی بودم که به مسواکم دسترسی نداشتم و شده نزنم

حتما باید مفید باشه؟ اخه من چه کار‌ مفیدی میتونم انجام بدم ؟

نه غیر مفیدشم بگو.