2777
2789

ببین من بگم تو ببین من مقصر بودم؟۷ روژ پیش از کارتم پول برداشته بود یواشکی نگفته تا امروز خودم فهمیدم این بار چندمشه کلی قبلا تذکر تهدید به طلاق که مال حرام نیار و...گفتم چرا برداشتی هی به دروغ کتمان کرد تا اینکه بهش اثبات کردم گفتم من دیگه زندگی برام تموم شدس من نمیتونم با همچین مردی زندگی کنم هی بحث کردیم و....همش میترسید صدا به خونه همسایه بره گفتم تو ابرو برات مهمه زندگی من و تباه کردی داری زندگیمونو با این کارات نابود میکنی و....برات مهم نیس گفت ساکت شو خفت میکنم بار اولش نیس الان ۹ بار که زده از عقد تا عروسیمون که هنوز ۲ سال نشده دوتا لگد با پاش زد وسط کمرم بخدا نفسم از درد بند اومد بعد محکم زد تو سرم بعد شروع کرد شمعدون شکوندن و چای و رو دیوار و فرش ریخت و شاسی عکس عروسیمونو شکوند دستشو از پشت تو گلوم گذاشت وادارم کرد برنج بپزم گفت وظیفته  باید کار کنی و....الانم تمرگیده رو مبل ولی برا مرد برای همیشه برام مردش

با کمترین هزینه عکسهای قشنگتون و براتون کلیپ میسازم کلیپ تولد،ماهگرد،ولنتاین،عروسی،نامزدی و....پیج اینستا clipsaz123 اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت هستین که تخفیفم بدم😍بهترین هدیه برای کسایی که دوسشون دارین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسایی که همسراشون دست بزن ندارن خداروشکر کنن خوشبحالشون که این نعمتو دارن حتی اونهایی که باباهای خوبی دارین قدرشو بدونین خوشبحالون

با کمترین هزینه عکسهای قشنگتون و براتون کلیپ میسازم کلیپ تولد،ماهگرد،ولنتاین،عروسی،نامزدی و....پیج اینستا clipsaz123 اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت هستین که تخفیفم بدم😍بهترین هدیه برای کسایی که دوسشون دارین
کسایی که همسراشون دست بزن ندارن خداروشکر کنن خوشبحالشون که این نعمتو دارن حتی اونهایی که باباهای خوب ...

میدونی اینو مدیون مادر شوهرمم با اینکه خودش تو زندگیش از شوهرش مهر و محبت ندیده ولی به بچه هاش یاد داده که هیچوقت دس رو زن و بچه شون بلند نکنن