2777
2789
عنوان

خانومایی که نماز میخونن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 41 پست

حدیثی از امام علی علیه السلام در مورد نماز:

هرگاه کسی به نماز می ایستد، شیطان حسودانه به او می نگرد، بخاطر آنکه می بیند رحمت خدا او را فراگرفته است. 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستیت باخدا رو تبریک میگم خدا وامام زمان(عج) رو خوشحال میکنی

خوشحال باش قرانم شروع کن هرشب یه صفحه حتما بامعنیش هم ارام بخش هم درمورد خدا وقران معجزه هاش خیلی چیزا به دست میاری

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
نماز خوندن لیاقت میخاد.حتما یکار خوبی کردی که خدا این لیاقتو بهت داده.

وای خدا چقدر حرفای همه بهم ارامش میده چقدر دارین با حرفاتون منو به خدا نزدیک میکنین

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

حدیدثی از امام صادق عليه السلام در مورد نماز:

فَضْلُ الْوَقْتِ الْأَوَّلِ عَلَى الْأَخِيرِ كَفَضْلِ الْآخِرَةِ عَلَى الدُّنْيَا
فضیلت خواندن نماز در اول وقت نسبت به تأ خیر انداختن آن، مثل فضیلت آخرت بر دنیاست.

من ی وقتهایی نمازم دیر میشد واقعا ب چشم میدیدم شیطون داره میرقصه بعد ک بلند میشدم وضو میگرفتم میخاستم نماز بخونم براش شکلک در میاوردم میگفتم کور خوندی ملعون حسابی با خدای خودم خلوت میکردم اصلا ی حالیع

بخدا حرفاتون اینقدرررر منو مصمم به تصمیمم کرده که همین الان پا میشم از نماز مغرب شروع کنم 

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
من ی وقتهایی نمازم دیر میشد واقعا ب چشم میدیدم شیطون داره میرقصه بعد ک بلند میشدم وضو میگرفتم میخاست ...

عزیز دلم حرفات یه دنیا ارامش داد بهم از این به بعد حتما میخونم

حدیدثی از امام صادق عليه السلام در مورد نماز:

فَضْلُ الْوَقْتِ الْأَوَّلِ عَلَى الْأَخِيرِ كَفَضْلِ الْآخِرَةِ عَلَى الدُّنْيَا
فضیلت خواندن نماز در اول وقت نسبت به تأ خیر انداختن آن، مثل فضیلت آخرت بر دنیاست.

پيامبر اکرم صلى الله عليه وآله:

ما عَمِلَ ابْنُ آدَمَ شَيْئاً اَفْضَلَ مِنَ الصَّلاةِ وَ صَلاحِ ذاتِ الْبَيْنِ وَ خُلْقٍ حَسَنٍ.(4)

انسان هيچ كارى بهتر از نماز، اصلاح ميان مردم و خوش اخلاقى نكرده است.

امام على عليه السلام:

لَوْ يَعْلَمُ الْمُصَلّى ما يَغْشاهُ مِنَ الرَّحْمَةِ لَما رَفَعَ رَأسَهُ مِنَ السُّجودِ.(13)

اگر نمازگزار مى دانست تا چه حد مشمول رحمت الهى است، هرگز سر خود را از سجده بر نمى داشت.

امام باقر عليه السلام:

ذِكْرُ الله لِاَهْلِ الصَّلاةِ اَكْبَرُ مِنْ ذِكْرِهِمْ ايّاهُ؛ اَلا تَرى اَنَّهُ يَقولُ: اُذْكُرونى اَذْكُرْكُمْ.(15)

ياد خدا از نمازگزاران، بالاتر از ياد آنان از خداوند است، مگر نمى بينى كه خداوند مى فرمايد: “مرا ياد كنيد تا شما را ياد كنم”؟

اگ بازم خاستی بخونی همش بگی اینو جابجا کنم میخونم اینو بگیرم میخونم اونو ببرم میخونم بدون شیطون داره برات کار درست میکنه ک بلاخره نماز یادت بره یا قضا بخونی پس همون اول بخون و لذتشو ببر و براش شکلک در بیار ک بشینه سر جاش