2777
2789
عنوان

خانومایی که نماز میخونن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 41 پست

امام على عليه السلام:

لَيْسَ عَمَلٌ اَحَبَّ اِلَى الله عَزَّوَجَلَّ مِنَ الصَّلاةِ، فَلا يَشْغَلَنَّكُمْ عَنْ اَوقاتِها شَىْءٌ مِنْ اُمورِ الدُّنيا.(32)

هيچ عملى نزد خداوند، محبوب تر از نماز نيست، پس هيچ كار دنيايى شما را در وقت نماز به خود مشغول ندارد.

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امام صادق عليه السلام:

اِذا قُمْتَ فِى الصَّلاةِ فَاعْلَمْ اَنَّكَ بَيْنَ يَدَىِ الله، فَاِنْ كُنْتَ لا تَراهُ فَاعْلَم اَنَّهُ يَراكَ فَأَقْبِلْ قِبَلَ صَلاتِكَ.(26)

هنگامى كه به نماز ايستادى بدان كه در پيشگاه خداوند هستى و اگر او را نمى بينى، او تو را مى بيند. پس به نمازت توجه كن.

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
بخدا حرفاتون اینقدرررر منو مصمم به تصمیمم کرده که همین الان پا میشم از نماز مغرب شروع کنم 

استارتر جان لطفا فایل صوتی چگونه یک نماز خوب بخوانیم از آقای پناهیان رو امروز دانلود کن و گوش کن. راحت تو اینترنت میتونی پیدا کنی. یعنی عالیه ها و مطمئنم پشیمون نمیشی. اگه گوش دادی به منم خبر بده نظرت در موردش چی بود.منتظرتم عزیزم.

99.9.9به لطف خدا دفاع و یه هدیه ی بزرگ😍هنوز دفاع نکردم ولی خدا یه هدیه ی بزرگ بهم داد.😘 
عه منم میخواستم تاپیک بزنم

با اجازه استارتر جان. لطفا شما هم فایل صوتی چگونه یک نماز خوب بخوانیم آقای پناهیان رو دانلود کنید و گوش کنید.

99.9.9به لطف خدا دفاع و یه هدیه ی بزرگ😍هنوز دفاع نکردم ولی خدا یه هدیه ی بزرگ بهم داد.😘 
منم یه موت بود نمیخوندم ولی الان دوباره شروع کردم

با اجازه استارترجان. لطفا شما هم فایل صوتی چگونه یک نماز خوب بخوانیم آقای پناهیان رو دانلود کنید و گوش کنید. پشیمون نمیشین.

استارتر جان لطفا فایل صوتی چگونه یک نماز خوب بخوانیم از آقای پناهیان رو امروز دانلود کن و گوش کن. را ...

فدات بشم چشم حتما عزیزم حتما

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
من ی وقتهایی نمازم دیر میشد واقعا ب چشم میدیدم شیطون داره میرقصه بعد ک بلند میشدم وضو میگرفتم میخاست ...

همسر منم قبلنا که دیر میخوند بهش میگفتم شیطون داره گولت میزنه بعد سریع بلند میشد میگفت الان شیطونو انگشت میکنم😅😅😅بی تربیت

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!