2777
2789
عنوان

آیا سقط قبل تشکیل قلب گناهه

| مشاهده متن کامل بحث + 15524 بازدید | 36 پست
هر چی بالاخره نطفه تشکیل شده شما چرا مطمئن نیستی حکم میدی ایشون باید از مرجعش سوال کنه البته اگه گنا ...

براش خیلی مهمه ولی شوهرش میگه سقط باید کنی

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
منم میگم نگه دار بعد لوله رو ببند موقع زایمان چون سز میشه ولی شوهرش میگه باید سقط کنیم

خدا خودش کمکش کنه تو آزمایش سختی قرار گرفتن خدا کنه از این آزمایش سربلند بیرون بیان

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی بالاخره نطفه تشکیل شده شما چرا مطمئن نیستی حکم میدی ایشون باید از مرجعش سوال کنه البته اگه گنا ...

من خودمم پرسیدم عزیزم 

میگن قبل تشکیل قلب 

میشه سقط کرد ،،،حالا گناه هم ممکنه داشته باشه 

ولی به محض تشکیل قلب  نمیشه سقط کرد 

بازم خودشون میدونن 

من حکم صادر نکردم 

برادر که نباشد....نفس کشیدن بزرگترین درد است.....
من خودمم پرسیدم عزیزم  میگن قبل تشکیل قلب  میشه سقط کرد ،،،حالا گناه هم ممکنه داشته باشه ...

از مرجع تقلیدی چیزی پرسیدی؟خواهرم فقط میگه گناه نباشه چون خیلی معتقده 

عزیزم گناهه.تو هر مرحله ای گناهه..یه سرچ ساده بکن تو گوگل میبینی.از وقتی نطفه تشکیل بشه گناه داره.وقتل محسوب میشه..حتی اگر جنین مشکل هم داشنه باشه وناقص باشه بازم گناهه.فقط در صورتی اشکال نداره که وجود جنین سلامت مادر رو بخطر بندازه..من از خودم فتوا نمیدم تو گولل سرچ کنین..یا از مرجعتون بپرسین

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
من خودمم پرسیدم عزیزم  میگن قبل تشکیل قلب  میشه سقط کرد ،،،حالا گناه هم ممکنه داشته باشه ...

نه بازم نمیشه به راحتی نظر داد چون حتی یک روز از پریودش بگذره و مثبت باشه گناهه شما باید از دفتر مرجع بپرسین وگرنه هر کس نمیتونه جواب بده

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

من که خودم دقیق از مرجع تقلید نپرسیدم 

ولی پرس جو کردم که میشه قبل تشکیل قلب 

نه شرایط مالی م ثابت بود نه شغلی همسرم 

۵۰روزگی سقط کردم 

برادر که نباشد....نفس کشیدن بزرگترین درد است.....

حتماً بهش بگو از دفتر مرجعش بپرسه وگرنه هر خانوم جلسه ای و امام جماعت نمیتونه جواب بده

حتماً بهش بگو از دفتر مجعش بپرسه وگرنه هر خانوم جلسه ای و امام جماعت نمیتونه جواب بده

ممنون آره باید بگم بپرسه 

شوهرش منطقی نیست میگه سقط خواهرم هم حوصلش میکشه هم خیلی آرومه دو تا بچه شر و شیطون داره پسراش با فاصله ۱۸ ماه به دنیا آمدن بزرگه کلاس سومه کوچیکه اول

ممنون آره باید بگم بپرسه  شوهرش منطقی نیست میگه سقط خواهرم هم حوصلش میکشه هم خیلی آرومه دو تا ...

اتفاقاً خوبه فاصله سنیشون منم پسر بزرگم نه سالشه و کوچیکه سه سال و نیمه هست خیلی اذیت میشم کوچیکه خیلی شیطونه

تو رو خدا پشیمونش کنین.بعدش گرفتاری پشت گرفتاری.خاله من واقعا شرایطش رو نداشت.چون واقعا فقیر بود خرجشو خواهربرادراش میدادن باردار شد یه خواهرش پول داد سقط کنه یه خواهرش بعد از سقط بردش خونه واز مراقبت کرد یه خواهر دیگه هم پرستاری کرد.بخدا هرچهارتا گرفتار شدن بعدش .همه بچه های خودشون ب مشکل خوردن.هرکدوم یه جوری تاوانشو دادن.  فقط منو خواهرم نذاشتیم مامانم حمایتش کنه.

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭