2777
2789
عنوان

آموزش بورس

338 بازدید | 49 پست

سلام نی نی سایتیا امیدوارم تو این اوضاع کرونا سلامتی کامل رو داشته باشین و بتونین در این زمانی که در منزل سپری میکنیم یه چیزی یاد بگیریم و روزامون الکی شب نشه  دوستانی که مایل به اموزش مقدماتی و آشنایی با اصطلاحات بورس هستن اعلام کنن اگه بشه یه تاپیک مخصوص بورس بزنیم و آموزش رو شروع کنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ما دیروز ثبت ناممونو انجام دادیم احراز هویت و اینا هم شدیم امروز برای شوهرم کد اومد ولی برای من هنوز نیومده بعدش اصلا با کد شوهرم نمیشه بریم تو سایت کسی نمی دونه برای چی؟

من دارم اموزش اولیه شو میبینم میخوام شروع کنم‌تازه

خیلی خوبه  من خودم  آموزش میدم توی آموزشگاه ولی فعلا فنی حرفه ای اجازه نمیده دیگه آموزشگاه باز باشه 

پیج اینستا خودم @sabadsaham هست اینجام بچه ها زیاد بشن اموزش تجربی رو شروع میکنیم 

خیلی خوبه  من خودم  آموزش میدم توی آموزشگاه ولی فعلا فنی حرفه ای اجازه نمیده دیگه آموزشگاه ...

نمیشه اینستا نباشه!

عشق در هوا جاریست عمیق تر نفس بکشید!🍃🌼ولی ن تواین هوای آلوده😐😑
چرا احراز هویت شدیم عکس گرفتند ازمون

دوست عزیز در دفتر احزار هویت شدین مدارک ارسال میشه برای کارگزاری بعد از دو الی سه روز شما میتونین دسترسی به سامانه داشته باشین

همین جا میشه راحت شروع کرد یا گروهی داشته باشیم توی واتساپ یا اینستا و خیلی راحت اینجا اموزش بدیم فق ...

عزیزم من شنبه احراز هویت شدم ولی سایت اگاه میگه نمیتونم خرید کنم هنوز کد فعال نشده.چیکارش کنم فردا میخوام عرضه اولیه بخرم؟