2777
2789
عنوان

😂😂😂😂 خنده

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 121 پست

حیف نون  ﺑﺎ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮﺵ ﻣﻴﺮﻩ ﺗﻮ ﺍﺗﺎﻕ ...

ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻣﻴﮕﻪ:

ﺗﻮ لبای ﻣﻨﻮ ﺑﺨﻮﺭ ﻣﻦ لبای تورو

حیفف نوون  ﻣﻴﮕﻪ ﻧﻪ ﺍﻳﻨﺠﻮﺭﻱ ﺩﻋﻮﺍمون ﻣﻴﺸﻪ

ﻫﺮﮐﻲ لبای ﺧﻮﺩﺷﻮ ﺑﺨﻮﺭﻩ😐

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید🙏

حتواین فیلما دیدین بچه ها تو خاب جیغ میزنن پدر مادراشون میان بغلشون میکنن یه شب خاب میدیم از خا پریدم جیغ زدن بابام اومد همچین بالگد زد که فک کنم جیغ دونم پاره شده اخه دیگه جیغم در نمیاد

💕دراین دنیا اگرغم هست؛ صبوری کن خدایی هست🌱⭐️🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ﭘﺴﺮ ﺑﻪ ﺩﺧﺘﺮ : ﻋﺎﺷﻖ ﻛﺠﺎﻣﻲ؟؟؟ ﺩﺧﺘﺮ : ﺭﻭﻡ ﻧﻤﻴﺸﻪ ﺑﮕﻢ !!! ﭘﺴﺮ : ﻧﻪ ﺑﮕﻮ ... ﺩﺧﺘﺮ : ﻧﻪ ﺭﻭﻡ ﻧﻤﻴﺸﻪ ﺑﮕﻢ !!! ...

🙈😂😂😂😂😂

به امید مردن 💔💔😔😔😔                          خدانگهدارت دلم❤ تنگ میشه واست 💔جای من نیستی نگی😔 رفتشو جازد 💔خدانگدارت فقط ❤روبه خدا کن 😔حالم خرابه 💔برام دعا کن 💔😔               دعا کن حال دلم خوب شه🙏💔😔                             دعا کن ب چیزایی ک میخوام برسم🙏💔😔

سر کلاس مجازی استاد گوزید برای این که ضایع نشه یکی از بچه ها گفت استاد صداتون نمیاد از اونور یکی گفت صداش که اومد خداروشکر بوش نمیاد

💕دراین دنیا اگرغم هست؛ صبوری کن خدایی هست🌱⭐️🌈

ヅ🍓قاطـی پاتـی🍓ヅ: زن:چقدر منو دوس داری؟

مرد:خیلی!

-نه بگو چقدر؟

-میدونی عشقم،من مثل یه موبایلم و تو هم سیم کارت،من بدون تو هیچم

-عاشقتم عزیزم ،چه رمانتیک

مرد هم تو دل خودش:چه زن ساده ای دارم،نمیدونه که این گوشی چینی ها ۴ تا سیم کارت میخوره😁😁😁😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍎  @qatipati  🍎

ヅ🍓قاطـی پاتـی🍓ヅ: رفتم پیش روانشناس گفت 10جلسه واست مشاوره مینویسم 3میلیون میشه،

گفتم دکتر من خوب بشم هم فکر اون 3میلیون دوباره منو افسرده میکنه😂😂😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

🍎  @qatipati  🍎

ヅ🍓قاطـی پاتـی🍓ヅ: رفتم دکتر بهم گفت:اگه میخوای سالم باشی باید از قلیون دور بشی

امروز رفتم بازار

یه شیلنگ 10 متری واسه قلیونم خریدم

به نظرتون کافیه یا باید بیشتر دور شم؟😁😁

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍎  @qatipati  🍎

ヅ🍓قاطـی پاتـی🍓ヅ: اینم بخور طوری نمیشه !

اینم بخور بابا بعد قرنطینه میری باشگاه !

اینو بخور بابا کالری نداره !

(مغز و معده من خطاب به من)😂😂😂

🍎  @qatipati  🍎

ヅ🍓قاطـی پاتـی🍓ヅ: ‏کرونا الان داره یه عکس کیک و شمع 1m درست میکنه بذاره بنویسه یه میلیونی شدنمون مبارک امیدوارم بتونم لایق اینهمه محبتتون باشم😂😂😂

🍎  @qatipati  🍎

ヅ🍓قاطـی پاتـی🍓ヅ: اسم نامزدمو که عسل بود رو روی بازوم خالکوبی کردم،

وقتی جدا شدیم نشد هیچکارش کنم رفتم جلوش نوشتم طبیعی😐👌🏾

🍎  @qatipati  🍎

ヅ🍓قاطـی پاتـی🍓ヅ: رفتم داروخانه گفتم پوویدون آیوداین دارین؟

صاحبش بهم گفت خوبه که اسمش رو حفظ کردی

ولی خود ما هم بهش میگیم بتادین

استاد😑😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍎  @qatipati  🍎

ヅ🍓قاطـی پاتـی🍓ヅ: به حیف نون میگن : چرا زن گرفتی ؟

حیف نون میگه : راستش دیدم تو زندگی

هیچی نشدم ! گفتم حداقل داماد بشم !

😍😂😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

🍎  @qatipati  🍎

ヅ🍓قاطـی پاتـی🍓ヅ: زنگ زدم رستوران؛ ميگم: غذا چي دارين؟

ميگه: پيتزا، جوجه کباب، کوبيده، مرغ، استيک

منم گفتم :خوش بحالتون، ما آش داريم!

نميدونم چرا قطع کرد!

ملت ديوونه شدن😂

🍎  @qatipati  🍎

ヅ🍓قاطـی پاتـی🍓ヅ: خبرنگار : چرا اومدی بیرون ؟

کارگر : من مجبورم درامد دیگه ای ندارم

خبرنگار : سلامتی مهم تر از پوله باید تو خونه بمونید

کارگر : پس شما الان تو خیابون چیکار میکنید ؟

💕💕لایک یادت نره😍~~>❤

🍎  @qatipati  🍎

ヅ🍓قاطـی پاتـی🍓ヅ: مرد: قلبم درد میکنه زنگ بزن دکتر، سریع

زن : باشه عزیزم آروم باش، رمزموبایلتو بگو

مرد : وایسا ؛نه نیاز نیست، حس میکنم بهتر شدم ...

مردا همیشه یه مرد هستن😂✋

🍎  @qatipati  🍎

ヅ🍓قاطـی پاتـی🍓ヅ: دانشجو ترم یک که باشی اول ترم فکر میکنی استادا خیلی باسوادن و درسا خیلی سخت برای همین تو هیچی نمیفهمی، وسطاش میفهمی استادا زیادم اطلاعات ندارن درسا هم زیاد سخت نیست ولی تو هنوز نمیفهمی ، آخر ترم میفهمی استادا علاوه بر اینکه بی سوادن خیلی هم عقده ای هستن درسا هم اصلا سخت نیستن ولی نمیدونی چرا تو همچنان نمیفهمی🤦‍♂😂😂

🍎  @qatipati  🍎

دوس داری برات ایه الکرسی بخونم یه فاتحه خوندی بگو تا برات بخونم 😙 خواهش میکنم امضام تا اخر بخون مهربون باش به راحتی دل نشکن اینجا از هر جای کشور هست هرکسی با طرز تفکر و عقایدی تو رو خدا مواظب باشیم چی داریم به طرف مقابلمون میگیم مواظب دل شکستنا باشیم   دیگه اذیت نکنین بازلغو میشم 😄کاربری سومم😙 اگرم دوس داشتی یه صلوات برام بخون خوندی بگو منم برام ۱۰‌تا میخونم .اللهم صل علی محمد وال محمد.مهربونم مرسی که خوندی.
سر کلاس مجازی استاد گوزید برای این که ضایع نشه یکی از بچه ها گفت استاد صداتون نمیاد از اونور یکی گفت ...

😂😂😂😂😂

دوس داری برات ایه الکرسی بخونم یه فاتحه خوندی بگو تا برات بخونم 😙 خواهش میکنم امضام تا اخر بخون مهربون باش به راحتی دل نشکن اینجا از هر جای کشور هست هرکسی با طرز تفکر و عقایدی تو رو خدا مواظب باشیم چی داریم به طرف مقابلمون میگیم مواظب دل شکستنا باشیم   دیگه اذیت نکنین بازلغو میشم 😄کاربری سومم😙 اگرم دوس داشتی یه صلوات برام بخون خوندی بگو منم برام ۱۰‌تا میخونم .اللهم صل علی محمد وال محمد.مهربونم مرسی که خوندی.
بگم واقعن؟

نه تو رو خدا من تعلیق میشم