2777
2789
بله صد در صد، همون موقعی ک آوردم نه زودتر نه دیرتر، من سه تا فرشته ب این دنیا آوردم و اگر خدا بخاد ی ...

افرادی‌مثل‌شما‌نادرن‌که‌بابچه‌‌زیاداحساس‌خوشبختی‌کنن

از همون اولین روز ازدواجم به هیچ عنوان جلوگیری نمیکردم واقعا بچه شیرینیه زندگیه 

ادم اصن چرا ازدواج میکنه ؟برای تشکیل خانواده و زندگی 

ماکه بچه رو باید دیر یا زود بیاریم دیگه چرا باید خودمون طولش بدیم و اصلا از کجا معلوم بعدشم اقدام که کردیم سربع بگیره یا نه بلاخره اقدام طول میکشه دیگه

ادم هرچقدر جوون تر باشه برای مادر شدن بهتره وقتی بچشم بزرگ شد راحت باهاش ارتباط میگیره بنظر من که کاری که باید انجام بشه هرچه زودتر بشه بهتره، دیگه چرا باید لفتش داد؟تازه اینجوری ادم زندگیش به روال میفته و میدونه که دقیقا برنامش چیه

نظر من که اینه

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم‌بچه‌خودش‌اذبتش‌مبکنه‌چه‌برسه‌بچه‌همسرررر

من خیلی براش وقت گذاشتم و کل زمانم رو براش گذاشتم اما هر روزی که بزرگتر میشه میفهم اشتباه بزرگی کردم چون هیجوقت قدر دان نبوده و نیست .

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

صددرصد همین موقع ک اوردم میاوردم انقد که شیرینن این فسقلیاا

عشق من زندگیه من بچمه خدا حافظ همه ی این فرشته های کوچولو باشه

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
من خیلی براش وقت گذاشتم و کل زمانم رو براش گذاشتم اما هر روزی که بزرگتر میشه میفهم اشتباه بزرگی کردم ...

این‌دوره‌رمونه‌بچه‌خوده‌آدم‌قدرنمیدونه‌چه‌برسه‌غریبه‌.‌این‌رو‌باید‌زودتر‌میفهمیدی‌اینکاررونمیکردی

این‌دوره‌رمونه‌بچه‌خوده‌آدم‌قدرنمیدونه‌چه‌برسه‌غریبه‌.‌این‌رو‌باید‌زودتر‌میفهمیدی‌اینکاررونمیکردی

متاسفانه عاشق شده بودم...کور 

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

این سوال بستگی به سن زن و شوهر وضعیت مالی شناخت دو طرف و علایق زن و مرد داره من به شخصی زود بچه آوردم توسن 20سالگی که البته شوهرم خیلی دوست داشت دومیو با فاصله 10سال به دنیا آمد چون شرایطشو نداشتم اونم از بس پسرم التماس کرد که من تنهام ولی اگه برای گشتم به عقب دوست داشتم چهار سال بچه دار نمی شدم به از اون دوتا با فاصله 4سال میوردم 

خونگیری و چیزای تزریقی اسمش میاد گریه م مگیره😥😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم😍😍😂😂اخه اینا ک ترس نداره.. تازه فقط 3بار تو بارداری خون میدی ک اونم اصلا دردی نداره 

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗
عزیزم😍😍😂😂اخه اینا ک ترس نداره.. تازه فقط 3بار تو بارداری خون میدی ک اونم اصلا دردی نداره 

میدونم واقعا درد نداره ولی خب استرس داره😂😂😂😂

انقدی ک از اینا میترسم از خود زایمان نمیترسم 😅

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
میدونم واقعا درد نداره ولی خب استرس داره😂😂😂😂 انقدی ک از اینا میترسم از خود زایمان نمیترسم 😅

زایمان کجا و این دردا کجا... چه خوبه پرستار نشدی😐😄اصلا بخاطر اینچیزا مادرشدنتو عقب ننداز مادربودن خیلییی حال میده

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗
زایمان کجا و این دردا کجا... چه خوبه پرستار نشدی😐😄اصلا بخاطر اینچیزا مادرشدنتو عقب ننداز مادربودن ...

من حتی نمیتونم خون ببینم چ برسه ب پرستاری😂😂😂😂

دنبال ی چیزی مثل بیحسی ام ک قبل خونگیری بزنم دیگه زیاد درد نیاد😅😅😅😅

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃