2777
2789
افرادی‌مثل‌شما‌نادرن‌که‌بابچه‌‌زیاداحساس‌خوشبختی‌کنن

عزیزم بچه ی زیاد ک خودش نیومده  خودمون خواستیم ک اومده و انشالله برای یکی دو سال آینده برای چهارمی اقدام میکنم، من یکی از خوشی های بزرگو اصلی  زندگیمو وجود همین کوچولوها میدونم، چرا احساس خوشبختی نکنم، اصلا آوردمش ن ک از وجودشون لذت ببرم و خوشبخت بشم  

💗💗💗

من 27 سالم بود پسرم دنیا اومد. برمیگشتم عقب همین روال رو در پیش میگرفتم. دومی هم فعلا نمیخوام بیارم  پسرم 8 سالشه ولی واقعا دلم نمیخواد این سختی هایی که سر پسرم کشیدم رو دوباره بکشم. مخصوصا با این اوضاع تحریم و نبود دارو و نبود شیرخشک خارجی و قیمت پوشک و اینا

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دوست داشتی زودتر بیاری

چون احساس میکنم اون سه سال عمرمو تلف کردم.بچه باعث شد که زندگی زناشوییم بهتر بشه. واینکه هرچی جوونتر باشی زایمان و بچه داری بهتره.دوستای هم کلاسی من بچه هاشون ده پونزده سااشونه و از اب و گل در اومدن ما هموز داریم بچه داری میکنیم.

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست