2777
2789

در مورد شما نظري ندارم

اما به نظر من انتخاب اسم فقط و فقط حق مادره پدر نهايت يه نظري ميتونه بده تصميم گيرنده نهايي مادره

اسم فاميليشو از پدر ميبره نه ماه سختي و عذاب زايمان رو مادر ميكشه همينمون مونده يه اسم رو هم بزاريم مردها انتخاب بكنند

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
اسمش ارازه بیشتر بخاطر اینکه مردم اذیتم کردن ناراحتم  مادرم واسم قیافه میگرفت که چراقبول کردی ع ...

وااا ...اراز که خیلییی خوووبه😍😍😍😍😍بابای منم یه فامیل دور داره خانومه دکتره زنان اسم پسرشو گذاشته اراز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب منم میگفتن اسم بچتو فلان نزار حتی خانواده خودم ولی من کار خودمو کردم محل ندادم الانم خیلی راضیم😁😁😁هرکیم حرفی بزنه میزنم تو دهنش

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️

اسمش خیلی قشنگه.. بدون تعارف میگم نه برای اینکه الکی دلت خوش بشه.... عزیزم کاریه که شده بهتره الکی اوقات خودتون و تلخ نکنید

خدا پدر شوهرتون هم بیامرزه.. با اینکه کار خوبی نکردن تو اسم نوه شون دخالت کردن ولی خوش سلیقه بودن خداروشکر.... پسرتون با یه اسم زیبا و اصیل بزرگ میشن😍😍

بابام وقتی گفت من چجوری اینو. صدابزنم تو دلم بد چرخید شب نتونستم بخابم حالم بد شد

حق داری دورت بگردم.😟 کاش نظر منفی کمتر میدادن. خودت اسمش مورد پسندته، بدون در نظر گرفتن مخالفت ها

یه دختر ترک شیطون😍😍😍 
نه میگم مردم عذابم دادن هربار که صداش میزنم یاد اون روزا میفتم حتی از یچه بیچارم متنفر میشدم

😒😒😒😒😒

آراز انقدر عالیه که

من فک کردم سبز علی چراغ علی چیزی گذاشتی ک نمیتونی اسمشو صدا بزنی 

و از همه مهم تر اینکه ک متاسفانه خانوادتم درک درست و حسابی ندارن ،یعنی چی که تلفنو روت قطع کرد یا گفت چجوری با این اسم بچتو صدا بزنم؟؟خیلی کارشون بی معنی بود و مسخره

اون آرایشگرم خیلی اسکل بود ک بهت همچین حرفی زد 

به نظرم اسمش عالیه عزیزم 

و یه چیز دیگه درسته شما سختی زیاد میکشی تو دوران بارداری اما دلیل نمیشه شما به تنهایی اسم انتخاب کنی برای بچه 

از خونه بابات نیاوردی ک بگی خودم اسمشو انتخاب میکنم خلاصه شوهرتم پدر اون بچست و حق طبیعیه جفتتونه که به توافق برسین و درآخر اسمی ک باب میل هر ۲ تاتونه انتخاب کنین 

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

[QUOTE=131591865]اسمش ارازه بیشتر بخاطر اینکه مردم اذیتم کردن ناراحتم  مادرم واسم قیافه میگرفت که چراقبول کردی ع ...[/QUOTE

همكار منم ١ماه پيش بچه اش بدنيا اومد اسمشو گذاشت آراز

اسم قشنگيه ان شالله نامدار باشه 

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
بابام وقتی گفت من چجوری اینو. صدابزنم تو دلم بد چرخید شب نتونستم بخابم حالم بد شد

بگو نمیتونی صدابزنی بگو پسرم یا نوه ی قشنگم.... بورو خداروشکر کن بچت سالمو سلامته این از همه چی مهم تره ب نظرم... دهن مردمو نمیشه بست

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️

خوبه پدر همسرتون اونقدر سلیقه داشته که این اسمو انتخاب کرده 

اسم قشنگیه ، به نظرم اصلا بد نیست 

اسم پسر یکی از دوستام هم همینه

ناراحتی شما بیشتر به خاطر خانواده و اطرافیان خودتونه که خیلی جبهه گرفتن و باعث شد شما حساس تر بشی 

وگرنه یکی از اشناهای پدریم چون پدربزرگ بچه فوت کرده بود و اسمش حبیب بود و اسم نوه رو گذاشتن حبیب 

اون که خیلی قدیمی تره ، برای پسر ۱۲ ساله 

هر چند اسم دوم صداش میزنن ولی به هر حال تو مدرسه و مدارک همون حبیب هستش