2777
2789

من‌شنیدم ۲۰ روز بعد از امتحانات پایان ترم نهایی برگزار میشه احتمالا میوفته اوایل تیر بازم دقیق نمیدونم 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرداد دیگه احتمالش زیاد . اوایل شهریور هم ممکنه . ولی بیشتر همون مرداد 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مجازی تو خونه بشینیم کنکور بدیم😐😅

دنیا پر از تباهیست! نه بخاطر وجود ادم های بد،بلکه بخاطر سکوت آدم های خوب.... وقتی برنامه های شعبده بازی را نگاه میکنم متوجه نکته خوبی میشوم: مردم برای کسی دست میزنند که گیجشان میکند نه آگاهشان!.....ناپلئون بناپارت🌈
اوایل مرداد فک کنم باشه

اره میگم که دقیق نمیدونم داداش خودمم مثل شما کنکور داره امسال 

اما مطمئن باش نه مجازی برگزار میشه نه حذف میشه حتما سرجاشه 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
من‌شنیدم ۲۰ روز بعد از امتحانات پایان ترم نهایی برگزار میشه احتمالا میوفته اوایل تیر بازم دقیق نمیدو ...

عزیزم تاریخ قبلیش 12 و 13 تیر بود بعد الان با این شرایط میخوان بندازنش اوایل تیر؟شک نکنید تیر ماه اصن کنکور برگزار نمیشه.

عزیزم تاریخ قبلیش 12 و 13 تیر بود بعد الان با این شرایط میخوان بندازنش اوایل تیر؟شک نکنید تیر ماه اص ...

بله گفتم نمیدونم دقیق اما شنیدم ۲۰ روز بعد امتحانات نهایی چون داداش خودمم امسال کنکور داره هی گوش میدم که بهش بگم 😍 اصلا با این کرونا همه چی ریخته بهم 

فعلا درستون رو بخونین به حواشی فکر نکنین،پارسال هم قضیه سیل و تعویق کنکور بود که خیلیا درگیر حواشی تعویق شدن 

شما فعلا درستونو بخونین،چند تا راه بیشتر نداره:یا سرجای خودش میمونه 

یا یکی دوماه تعویق میفته 

یا مجازی برگزار میشه 

یا بر اساس سوابق تحصیلی 

که در هرصورت،نتیجه کنکورتون مهمه که وابسته به تمرکزتون به درسِ الانه