2777
2789
عنوان

باردارا ی لحظه بیاین ❗

250 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من سیکلام همیشه ۲۸روزه بوده و برج ۱۰و ۱۱مجبور شدم قرص اورژانسی بخورم ولی برج ۱۲ جلوگیری داشتم وخیلی مواظب بودم ولی ناهاسته باردار شدم بعنی  باید ۱۱فروردین پری میشدم اما نشدم روز ۱۴ فروردین دو سه روز از موعدم‌گذشته بود ک دوتا صبح  ناشتا بیبی چک‌گذاشتم درعرض ۲&۳دقیقه فورا مثبت شد

از علائم بارداری کمرم درد میکنه.ضعف و‌سرگیجه .احساس گرسنگی زیاد.تکرر ادرار دارم 

اما تو‌قسمت  سینه هام اصلا هیچ‌تغییری احساس نمیکنم فقط یک‌بار تیر کشید وسرش یه بار و‌خیلی کم خارش داشت 

چون نمیتونم برم ازمایش بدم با این وضعیت ک اصلا سینه هام‌تغییری نداشته فک‌کردم شاید اصلا باردار نیستم 

یعنی احتمالش هست ک‌باردار نباشم 

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی با قرص باردار بودین؟ 

ن میگم  برج ۱۰و ۱۱قرص خوردم ولی برج ۱۲بعد از پری  رابطه با جلوگیری داشتم و‌لی فروردین بیبیم مثبت شده الانم ک عقب انداختم سینه هام تغییری نکرده ایا ممکنه باردار نباشم و عقب افتادن و‌مثبت شدن بیبیم بخاطر قرصایی باشه تو‌ماههای قبل خوردم 

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
دقیقا دقیقا حالتای تورو دارم منم بشدت گشنم میشه سرگیجه دارم . نوک سینه هام درد میکنه. کمر درد دارم . ...

خب من تو قسمت سینم برعکس بارداری های قبلی هیچ تغییری نکرده 

فقط دوسه باری یکم خارش گرفته اونم خیلی کم 

واسه همین میگم نکنه اصلا حامله نیستم 

یعنی منم بیبی بذارم دوباره