2777
2789
شما هم نی نی میخواین ، ب نظرتون نی نی دار بشید دلتون برای روزایی ک مادر نوبودید تنگ نمیشه منم اقدام ...

بر عکس میگم اون زمون که این دو تا فرشته تو زندگیم نبودن من چیکار میکردم از صبح تا شب

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
بر عکس میگم اون زمون که این دو تا فرشته تو زندگیم نبودن من چیکار میکردم از صبح تا شب

واقعا بخدا از صبح تا حالا این موضوع رو اعصابمه تاپیکم زدم درموردش بیشتریا نظر شما دو داشتند 

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام استارتر. الهی خدا برات حفظشون کنه و از چشم بد درامان باشین. زن زائو میگن پاک پاکه انگار باز،مت ...

مممنون عزیزم انشالله شم ام و آبجیت هم به زودی باردار بشید

برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات مهمونم کنید 
شما هم نی نی میخواین ، ب نظرتون نی نی دار بشید دلتون برای روزایی ک مادر نوبودید تنگ نمیشه منم اقدام ...

چراا.. تما خب ادم تاکی بی بچه میمونه☹️

سلام دلبندای مامان ❤️ میدونین چندوقته من و باباتون انتظارتونو میکشم؟؟؟ میدونید چقد ماها گذشت وما هر ماه منتظر بی بی چک مثبت بودیم! همه فکر میکنن باید حتما بچت کنار باشه تا اسمت یه مادر باشه، اما همه ی کسایی که منتطرن هم مامانن، مامانای مهربونی که دلشون پر میکشه برای نگاه کردن به بچه ای ک از گوشت استخون خودشونه.. باور کنید همه ی ما مادریم! ما ها مادریم ک شبها خواب نی نی میبینیم. صبج که بلند میشیم دلمون برای خوابمون تنگ میشه😞 ما ها هم مادریم ک خیال میکنیم بچه ها خونه رو گذشتن رو سرشون و منتظرن باباشون ا سرکار بیاد و باهاشون بازی کنه... ماها همه مامان های منتظری هستیم ک امید داریم به روزی ک  صدامون بزنن وما باعشق بگیم جان  مامان(-:❤️

مبارک باشه عزیزم وزنشون چند بودو هفته چند دنیا اومدن منم دوقلو باردارم همش میترسم نارس بشن با وزن کم شهریور دنیا میان و یک پسر یک دختر

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولدوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😍😍😍تو دلی های مامان عاشقتونم وخداروشکر بابت داشتنتون و روز شماری میکنم برا دیدن روی ماهتون 
استارترجان تبریک عزیزم. من دوروزه سزارین کردم هنوز درد دارم موقع بلندشدن ازجا میمیرم ازدرد... شما ...

ممنون عزیزم اره خیلی درد دارم درخواست  میدم بیا حرف بز نیم

مممنون عزیزم انشالله شم ام و آبجیت هم به زودی باردار بشید

سلام گلم خوبی اتفاقی تایپکتو دیدم منم کرمانم دوروز دیگه زایمانه خییلی میترسم‌میخام سزارین بشم .دردش خییلی زیاده؟؟؟؟کدوم بیمارستان سز کردی؟

میشه یه صلوات برا نی نیم بفرستی سالم بیاد بغلم  خدایا نی نیمو سالم بزارش بغلم 
سلام گلم خوبی اتفاقی تایپکتو دیدم منم کرمانم دوروز دیگه زایمانه خییلی میترسم‌میخام سزارین بشم .دردش ...

سلام عزیزم برا من سخته الانم خیلی درد دارم بیمارستان پیامبر اعظم سز شدم شما خود کرمان هستی

عزیزم بادارودوقلو شد یاارث؟؟😍😍

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚