2777
2789
عنوان

برنج و نون رو حذف كردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4218 بازدید | 20 پست

عزیزم بنظرم حذف نکن بدنت ضعیف میشه 

حالا چ کاریه الان ک ن عروسیه ن مهمونی بذار دیرتر لاغر شی ولی مفیدتر و بیخطرتر

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
گیاهخواری چطور میتونه آرامش روحی ب آدم بده؟؟میشه یه کم توضیح بدی گلم

عزیزم من خواهرم الان یه ساله که گیاهخوار شده اصلا شاید باورت نشه ولی ادم وقتی کنارشه یه جور عجیبی حس خوب میگیره خودش قبلا انقدر عصبی و پرخاشگر بود ولی الان یه ادم دیگه شده کلا صبور و با اعتماد به نفس نمیدونم چطور منظورمو برسونم در کل حالش خیلی خوب شده حالا فک نکن گیاهخوا هیچی نمیخورن یه غذایی درست میکنه خیلی خوشمزس چیزای گیاهی و اینارو از فروشگاه های بزرگ مثه رفاه تهیه میکنه همه جا هست در کل من نمیتونم گیاهخوار بشم چون گوشت جز جدا نشده زندگی منه متاسفانه من هر روز میخورم خیلی بده خودم احساس میکنم پرتنش و ناارومم ولی باز همینطوری معتادشم

لبخند بزن اینم میگذره ❄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟چ جالب.😍برم یه سرچ کنم ببینم چی میگن

گلم حواست باشه که بی گدار به آب نزنی

گیاهخواری مال پولداراس که بجای گوشت میتونن چیزای جایگزینشو بخرن، پنیر سویا، شیر سویا ، نونهای مخصوص ....

وگرنه با سبزیجات و میوه که آدم ام اس میگیره یموقع. و تماااام عضلات بدنت هم تحلیل میره. پروتئینهای گیاهی خیلی خیلی گرونتر از گوشت و مرغه