2777
2789
عنوان

مادر شوهرمو بلاک کردم ولی

291 بازدید | 14 پست

چند ماه پیش با همسرم دعوا کردم کتکم زد بابامم اومد همسرمو زد

همسرمو بابام قهر بودن الان اشتی کردن

مادرشوهرم ناراحته که چرا آشتی کردن به پسرم گفته اره برین آشتی کنین بیاد پسرمو بزنه شوهرمم پشیمون شد از اشتی کردنش و. دوباره دیشب دعواکردیم اومدم خوابیدم حیاط صبح دیذم اومده خوابیده کنارم واقعا مادرش فکرشو به هم میریزه

دائم هم هرکارداره مادرشوهرم به من زنگ میزنه انگار

اسنپ شخصیشم منم گذاشتمش تو لیست سیاه 

ولی یه تک زنگ میخوره اول بعد قطع میشه الان فک میکنه خودم قطع میکنم دوباره شوهرمو پرمیکنه راهی نیست مثلا بگه دردسترس نیست وفلان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرش دختر باباتو‌زده اشکال نداشت.حالا باباتم پسر اونو زده ناراحته.تو هم نباید آشتی میکردی؟

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

یا خدا و خارسوییولی توام تکلیفت رو با شوهرت مشخص کن بگو الان خودت یه مرد عاقلی نباید زود تحت تاثیر د ...

هزار بارگفتم بنده خدارو عقده ای بار اوردن همش منتظر تشویق خانوادشه

من خواهر شوهرمو بلاک کردم به همسرمم گفتم .گفتم در جریان باشی دلیلی نداره دیگه زنگ بزنه بهم.به شوهرتم بگو دلیلشو 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

دم پدرت گرم باریکلا .کاش هر دختری یک‌ پدر مثل شما پشتش بود.

سیلی زده بود به سرم پدرمم اومد با مشت کوبید تو سرش

دیگه غلط کنه دست روم بلند کنه 

اینا طورین که کلا هم مادرشوهرم هم جاریام هرچه کتک وفوحش میخورن انگار نه انگار حتی یکیشون هوو اورد سرش بچه دارهم شد باز جاریم نشسته بچه اونو بزرگ میکنه

کاملا ناباورانست

ولی من حسابی جیغ و دارد کردم و همه جارو به هم ریختم اونم اولین بارش بود میزدم

گفتم

پس اهمیت نده..به همسرت بگو خودت عقل داری زندگیمونو نده دست حرف بقیه.