2777
2789
عنوان

بی بی چک و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 81 پست
نگا ماه های قبل ک اقدام داشتم  اصلا سینه درد نداشتم مث این دفعه تازه بعد یکی پنج روز عقب افتاد. ...

فردا هم یه دونه مدیکور بزن انشالله پریو نبینی.همینکه علائم داری خیلی خوبه داری اماده میشی.

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی بهش فکر میکنیا خیلیم زود بی بی میزنی بیخیال باش .من ماه پیش چون به اصرار شوهرم اقدام داشتم و دو دل بودم همش تو فکر بودم تا اینکه پ شدم دیدم نه دوست دارم حامله بشم این ماه کلا حواسم نبود میگفتم به این زودیا نمیشه بیخیال.

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
اره میزنم.نمیدونم چرا حس میکنم یه چیزی هست. مرسی عزیزم ان شاالله🙏🙏🙏

ان شاالله این ماه خدا یه قلقلی بذاره تو دلت  

ممنون گلم شما دوقلو دارین؟    

عزیزم چه موقع هایی اقدام داشتی بعدش تاصبح میخوابیدی؟؟

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰
عزیزم چه موقع هایی اقدام داشتی بعدش تاصبح میخوابیدی؟؟

عزیزم من شب ۱۳  ۱۴ ۱۶ اقدام داشتم و بعدش یک ربع به حالت سجده موندم بعدش رفتم خودمو شستم.

بتات چند بود ؟دکتر رفتی؟ تو این اوضاع چقدر بده بیرون بری

بتام زده بود بالای800... اخه یه جای کوچیک زندگی میکنم عددرو ازمایشگاه دقیق نداد دکترم رفتم برام شیاف پروژسترون ودوفاستون داد... من شاغلم اونم پرستار ک کلاتومحیط بیمارستانم

بتام زده بود بالای800... اخه یه جای کوچیک زندگی میکنم عددرو ازمایشگاه دقیق نداد دکترم رفتم برام شیاف ...

موفق باشی عزیزم و به سلامتی بگذره این دوران

ممنون عزیزم.... فقط دعا کن این دفعه برم سونو قلب کوچولوهام بزنه

انشالله عزیزم چشم 

من الان۱۰روزه هرشب اقدام دارم ماه دوم پریودی هم هستم اشکال نداره هرشب اقدام کردم؟؟؟!!!

میگن هر شب کیفیت اسپرم میاد پایین.اسپرم چند روزی زنده س تو بدن به نظرم شب درمیون داشته باشی بهتره .اینجوری واسه رسیدن به تخمک تحرکش بیشتر میشه