2777
2789
عنوان

امروز النگو خریدممم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1894 بازدید | 74 پست
مبارکه ان شاء الله با دل خوش. گرمی چند؟ 

فک کنم ۶۴۰شوهرم بهم هدیه داد فاکتور ندیذم قیمتو از طلافروشه پرسیدم فقط

شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه عزیزم ولی چرا تو این اوجه گرونیه طلا :/

شوهرم قول داده بود برام بره گفت گرمی ملیونم بشه من باید میخریدم چون تو النگوهتو برام فروختی

فک کنم ۶۴۰شوهرم بهم هدیه داد فاکتور ندیذم قیمتو از طلافروشه پرسیدم فقط

ان شاء الله با دل خوش عزیزم. 💜💜منم میخاس دوتا برا کنار تکپوشم بگیرم برا همین قیمت پرسیدم

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
شوهرم قول داده بود برام بره گفت گرمی ملیونم بشه من باید میخریدم چون تو النگوهتو برام فروختی

آفرین به این شوهر خوش قولت👌👌👌

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
عزیزدلمممم مبارکت باشه به خوشی استفاده کنی من عاشق النگوام هفت تا النگو فروختم سال 92 هنوز نخری ...

ان شاالله بخره گلم اینا۹تومن با انگشتر۱۲/۵۰۰ گرمی۶۴۰

چند گرمن

نمیدونم فاکتوردست شوهرمه من فقط قیمتشو پرسیدم گرمی۶۴۰حساب کرده۹تومن النگو ۳/۵۰۰انگشتر

چرا یک سرگرمی برای خودتون ایجاد نمی کنید که هم اوقات فراقت شما رو پر کنه و هم براتون منبع درآمد باشه.

شما میتونید در وبسایت طلا و خورشید آموزش مروارید بافی و جواهر دوزی ببینید که دارای پشتیبانی دائمی هم هست و همینطور میتونید محصولاتتون رو هم در این وبسایت بفروش برسونید و در منزل خودتون کسب و کارتان را راه اندازی کنید.

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

اپلیکیشن این آموزشها رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید.

پیج اینستاگرام آموزشهای مروارید بافی و جواهردوزی

مبارکه ولی هر کدوم چند گرم شد؟؟؟

بخدا فاکتور دست شوهرمه من قیمتی پرسیدم گرمی۶۴۰ الگوها۹تومن

مبارکه.و افرین بهت که پولشو داشتی خریدی بیخودی صبر نکردی تا ارزون شه.کاری که من کردن گرمی ۵۰۰ بود نخ ...

من تو حال زندگی میکنم اگه وایمیسادم ارزون شه باید مدت ها حسرتش به دلم میموند که تا ارزون شه بخرم ولی خب الان که خریدم اینقدر خوشحالم که اگه ضررم کنم برام مهم نیست مهم لذتیه که الان دارم میبرم