2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خوشبختانه ندیدم

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

منو دیگه اکثرا اینجا میشناسن....من گرفتم دو هفته پیش ماه اخر بارداری هم بودم سزارین شدم از بچمم تست گرفتن اون سالمه....من‌الان دوازده روزه قرنطینه ام تو خونه حالمم خوبه ..البته برای من خیلی خفیف بود ولی خب کیتم مثبت شد.....دایمم ۵۵سالشه گرفتع بود یه ماه پیش نصف ریه هاشم درگیر شده بود ولی بعد یه هفته بستری خوب شد....پسر عمومم گرفته ۲۵ گرفته ریه هاشم یکم درگیر شده بود ولی الان خوبه و تو خونه قرنطینس مثل من ...خیلیا از همشایه و اشناها گرفتن‌خوب شدن...البته ما تهرانیم مبتلا ها زیاده اما خب جا برای مریض ها هم زیاده تو بیمارستانا و امکانات بهتره نسبت به شهرستان ها 

برای سلامتی همه ی مریض ها و مامان شدن همه منتظر ها صلوات بفرستید 😘
منو دیگه اکثرا اینجا میشناسن....من گرفتم دو هفته پیش ماه اخر بارداری هم بودم سزارین شدم از بچمم تست ...

نکنه شما همونی که دکتره امشب میگفت شبکه ی خبر😊😊😊😊

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
نکنه شما همونی که دکتره امشب میگفت شبکه ی خبر😊😊😊😊

ععه چی گفت؟ ندیدم شبکه خبر رو...دیروز از بیمارستان شهدای تجریش بهم زنگ زدن گفتن اگه میشه بعد تموم شدن کرونا با بچت بیا ازتون عکس بگیریم برای دانشگاه علوم پزشکی .

برای سلامتی همه ی مریض ها و مامان شدن همه منتظر ها صلوات بفرستید 😘
من تاپیک زدم ده روز پیش ترکیدم.دوتا عمه ام پسرعمه ام فوت شدن😢😢 دیروزم عموم فوت شد

وای خدابیامرزه 

یه کاسه شراب باشه من باشم و تو،توازلب کاسه نوشی ومن از لب تو
منو دیگه اکثرا اینجا میشناسن....من گرفتم دو هفته پیش ماه اخر بارداری هم بودم سزارین شدم از بچمم تست ...

وای جدی میگی پس دروغ میگن برای زن باردار خطرناک

یه کاسه شراب باشه من باشم و تو،توازلب کاسه نوشی ومن از لب تو