2777
2789
عنوان

صاحب دنیای من💛🧿

795 بازدید | 10 پست

میدونی دلبر میخوام ی اعترافی کنم

وقتایی ک ازت دلخور میشم چ با جهت چ بی جهت سعی میکنم ازت فرار کنم تا اون لحظع نع دل تو رو بشکونم نع خودمو،میدونی سعی میکنم گوشیمو ک تو این روزای سخت تنها نقطع اتصال منو توعه را پرت میکنم ی گوشع

دوتا چک میخوابونم تو گوشم و میگم بهش فکر نکن میرم توی جمع تا تنها نباشم و فکرم بیاد سمتت و حالم خراب شع

ولی نمیدونم چرا پدرم با دیدن چهرم غمگین میش و مادرم نگران نگام میکنه و میگ چیزیت شده منم ی لبخند میزنم و میخوام قدرتمو نشون بدم و بگم نع اما میدونی ی چیز مث سیب گیر کردع بیخ گلوم یا انگار تارهای صوتیم از کار افتاده

ولی چشمام،چشمام خوب کار میکنع دیدی موج های دریارو درست تو اون لحظع چشمای من نقش همون موجهارو دارن

میدونی حتی میخوام اونام اذیت نشن و دوبارع میچپم تو اتاقم اما تو انگار تو گوشه گوشه این اتاق تلبار شدی میای تو ذهنم و جنگم باهات شروع میش چشام پر و خالی میش و دلم فعال تر از همیشه ب وظیفش ادامه میده

قلم ب دست میشم تا یکم اروم شم اما میبینم ن تنها توی سر و قلب و چشم هستی حتی قلمم ب تو فکر میکنع

تو فقط منو عاشق نکردی تو دنیای منو صاحب شدی

ژینا نوشت🐚🤍

ادم با گذشتی هستین یا نع ؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

💐💐💐❣️

نمیدونم 

شاید ن

❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو  کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این الان دقیقا منم:) الکی اومد پاچمو گرف الانم فک میکنه خابم🙁

من همیشع الکی پاچع میگیرم🥺

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ن  تاپیکم هس

کدومش

مثلا امشب بعد ۱ساعت لایو تدریسش قرار بود زنگم بزنه...ولی نزد گفت اولا ک قولت ندادم دوما اصلا وقت نکردم ی فرصت دیگه😑😑ب نظرتون بزنمش یا نه؟

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
مثلا امشب بعد ۱ساعت لایو تدریسش قرار بود زنگم بزنه...ولی نزد گفت اولا ک قولت ندادم دوما اصلا وقت نکر ...

ی جوری بزن ندونع از کجا خوردع🤨

ی جوری بزن ندونع از کجا خوردع🤨

باشه میزنم بذار ببینمش چوب خطش خیییلی پررره...

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)