2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید یه لحظه 😢😢😢

207 بازدید | 22 پست

من با جاریمو مادرشوهرم تو یه ساختمونیم بعد من رفتم امروز سر زدم ب مادرشوهرم بعد اومدم ب جاریم پیام دادم برو ب مادرشوهرت سر بزن اونم گفت نمیخامو این حرفا منم گفتم حالا آهش که گرفتت میفهمی باهمم سر شوخی داریم اصن ناراحت نمیشیم از هم .بعدم دیگه چیزی نگفتیم بعد رفتم ذستشویی اومدم دیدم واتساپم باز شده پیاماش فهمیدم شوهذم رفته سر گوشیم .بنظرتون من حرفای بدی زدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگ شوهرت می‌دونه شوخی دارین باهم نه حرف بدی نبوده

عشق مامان دوماه با من بودی و بهت عادت کرده بودم و چقدر ذوق اومدنتو داشتم ولی زود رفتی عشق مامان این دو ماه قد یه دنیا وابستت شدم و الان باید بدون تو نفس بکشم....یعنی میشه منم مادر بشم میشه برام دعا کنین😭😭😭😭😔😔😔😔

نه حرفات بد نبوده. اما هیچ وقت به صورت نوشتاری از خانواده شوهر چیزی نگو. 

در ضمن کار همسرتم خیلی زشته که میره سر گوشیت

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️