2777
2789
عنوان

خاهرشوهر

401 بازدید | 16 پست

بچها یه خاهرشوهر دارم نزدیکمه اژ شوهرش جدا شده دم ذقیقه رو سرمه.  شبی یه کفش اورده میکه این واسه دخترت خریدم در صورتی ک هزار دفعه پای بچش دیدم روم نشد جلو شوهر چیزی بگم.

خواهر 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناه داره عیبی نداره نگو  حالا شاید دوست داشته چیزی بخره ولی نداشته

ب ا اومدن بهونه بیار خونه نیستم حموم بودم  نشنیدم

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

اولین بار بود رفتیم خونه خواهر شوهر کادوش به بچم زیر پوش بچگیهای پسرش که 16 سال داشت و داد اونقدر تن پسرش کرده بود و شسته بود که باز شده بود رنگ اصلیش سفید بود شده بود قهو های کمرنگ روم نشد به شوهرم نشون بدم .ولی کاش نشونش می دادم 

براشادی روح امواتم صلوات    
واقعا؟بعد گف این واسه پسرمه؟

اره گف مال بچگیهای پسرمه خودشم گف دخترم گف نده زشته چی میشه مگه من هر کی لباس بده تن بچم میکنم .منم هیچی نگفتمو گرفتم . چون هر کاری بکنن دادا ششون بازم حرفشونوگوش میده . بدتر از اونا سرم اوردن گفتم به شوهرم هیچی نگفته منم بیخیال شدم.هییییییئ

براشادی روح امواتم صلوات