2777
2789

عزیزم اساس سریال طنز شوخیه، شوخی با خیلی چیزا. مردم هم به همون دید طنز و خنده نگاه میکنن . فیلم فلسفی که نیست! نگاه میکنن و رد میشن. نیاز نیست همه چی رو موشکافانه بررسی کنیم‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ینی اون صحنه موتوره اخر که من خودم قضیشو از همینجا فهمیدم چی بود پایه های عقاید شما رو سست کرده یا قراره سست کنه؟اگه اینجوره که زارررتتت بابا همون بهتر سست شه 😏

خداوکیلی ادم طنز هم ک میخواد ببینه چون وقت صرفش میکنیم باید تهش یه چیزی دستمون بیاد 

فیلم های چاری چاپلین رو نگاه کنید اون اوج طنزه ولی همیشه یه نکته ای توش داره 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
الان ینی اون صحنه موتوره اخر که من خودم قضیشو از همینجا فهمیدم چی بود پایه های عقاید شما رو سست کرده ...

بخدا منم نمیدونستم اینا اینقدر زیر ذره بین میزارن که آدم به همه چی اطرافش شک کنه

تاپیک‌منم ترکوندن😒

دنیا پر از تباهیست! نه بخاطر وجود ادم های بد،بلکه بخاطر سکوت آدم های خوب.... وقتی برنامه های شعبده بازی را نگاه میکنم متوجه نکته خوبی میشوم: مردم برای کسی دست میزنند که گیجشان میکند نه آگاهشان!.....ناپلئون بناپارت🌈

یاخدا نکنه میگن پایتخت از راه به درمون میکنه؟!!!!!

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!