سللام خانم ها کلی از زمستون تلاش کرده بودم همسرم رو راضی کنم برای بچه ی دوم قرار بود بعد عید برم دندونپزشکی و دکتر زنان و به امید خدا اقدام کنیم ولی این کرونا همه ی برنامه هامو به هم ریخت . الان نه میتونم برم دندونپزشکی چون دندونام داغونه نه میتونم برم پزشک زنان .
نمیدونم. ولی خب خیلیها هم هستن الان باردارن. چکار میکنن.
نه من نمیخوام بی برنامه پیش برم چون واقعا اول باید دندونهام رو درست کنم ولی خوب از اینکه یکدفعه همه چی تا این حد به هم ریخته ناراحتم . عینکم شکسته عینک سازی ها بسته است . معذرت میخام لباس زیر لازم دارم هیچ جا باز نیست . قرنطینه باید جدی گرفته بشه ولی واقعا بعضی نیازهایی که آدم داره با اینترنت رفع نمیشه ...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره همه میگن ..حتی شوهرم میگه خیلیا توسن ما اصلا به عروسی فکرنمیکنن چه برسه بچه..ولی نگرانم بعدا نشه ...
ولی به نظرم موضوع بچه دار شدن هیچ الگویی نداره یعنی هر زن و شوهری زندگی خاص خودشون رو دارن تو دور و بری ها یکی همسن آدمه سه تا بچه داره یکی دیگه همسن ماست ازدواج نکرده پس نمیشه آدم خودشو با دیگری مقایسه کنه تو این موضوع !!!