2777
2789
عنوان

کرونا برنامه بارداریمو به هم ریخت چی کنم به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 42 پست
نمیدونم. ولی خب خیلیها هم هستن الان باردارن. چکار میکنن. 

نه من نمیخوام بی برنامه پیش برم چون واقعا اول باید دندونهام رو درست کنم ولی خوب از اینکه یکدفعه همه چی تا این حد به هم ریخته ناراحتم . عینکم شکسته عینک سازی ها بسته است . معذرت میخام لباس زیر لازم دارم هیچ جا باز نیست . قرنطینه باید جدی گرفته بشه ولی واقعا بعضی نیازهایی که آدم داره با اینترنت رفع نمیشه ...

اره ٧٩ام😃

عزیزم آیا میدانی تو فقط ۲۰ سالته؟

آیا میدانی نود درصد هم سنای تو شبا شاسخینشونو بغل می کنن میخوابن؟ 

بابا یه کم از زندگی دونفره ت لذت ببر دیر نمشه نترس. بخدا 

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آیا میدانی تو فقط ۲۰ سالته؟ آیا میدانی نود درصد هم سنای تو شبا شاسخینشونو بغل می کنن میخوابن؟ ...

اره همه میگن ..حتی شوهرم میگه خیلیا توسن ما اصلا به عروسی فکرنمیکنن چه برسه بچه..ولی نگرانم بعدا نشه خیلیارودیدم اینجوری

اِسم"تُــــMـــو♡"مُوندگارتَرین "کَلمــAــــهِ"دنیایِ منه..!🌸💫
اره همه میگن ..حتی شوهرم میگه خیلیا توسن ما اصلا به عروسی فکرنمیکنن چه برسه بچه..ولی نگرانم بعدا نشه ...

اصلا نترس بابا. بعدا میشه خوبم میشه. باور کن بچه انقدددر مسئولیت سنگینی داره که الان بچه بیاری بعد ها میگی کاش دیرتر آورده بودم یکم راحت بودم

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
اره همه میگن ..حتی شوهرم میگه خیلیا توسن ما اصلا به عروسی فکرنمیکنن چه برسه بچه..ولی نگرانم بعدا نشه ...

ولی به نظرم موضوع بچه دار شدن هیچ الگویی نداره یعنی هر زن و شوهری  زندگی خاص خودشون رو دارن تو دور و بری ها یکی همسن آدمه سه تا بچه داره یکی دیگه هم‌سن ماست ازدواج نکرده پس نمیشه آدم خودشو با دیگری مقایسه کنه تو این موضوع !!!

ولی به نظرم موضوع بچه دار شدن هیچ الگویی نداره یعنی هر زن و شوهری  زندگی خاص خودشون رو دارن تو ...

اره منم میگم دیگه ..هرکسی یجور دوس داره زندگی کنه من ازاول عاشق بچه بودم شوهرمم دوس داره بخاطراون زود اقدام کردیم ..

اِسم"تُــــMـــو♡"مُوندگارتَرین "کَلمــAــــهِ"دنیایِ منه..!🌸💫
ببینم تو متولد ۷۹ ای؟؟؟ بزنمت؟🤣🤣🤣 منم متولد ۷۴ هستم و حالا حالا ها بچه نمیخوام اصلا بعد تو اینجور ...

گلم منم متولد ۷۴ م...الان بچه ی دومم تو راهه...

بچه ی اولمم ۲سال و نیمشه!🥰

چرا یک سرگرمی برای خودتون ایجاد نمی کنید که هم اوقات فراقت شما رو پر کنه و هم براتون منبع درآمد باشه.

شما میتونید در وبسایت طلا و خورشید آموزش مروارید بافی و جواهر دوزی ببینید که دارای پشتیبانی دائمی هم هست و همینطور میتونید محصولاتتون رو هم در این وبسایت بفروش برسونید و در منزل خودتون کسب و کارتان را راه اندازی کنید.

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

اپلیکیشن این آموزشها رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید.

پیج اینستاگرام آموزشهای مروارید بافی و جواهردوزی وبسایت طلا و خورشید