2777
2789
عنوان

کرونا برنامه بارداریمو به هم ریخت چی کنم به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا مگه شوهراتون در میرن؟ خب یکم صبر کنید با خیال راحت نی نی های خوشگلتونو بیارین

من بخدا اصلا عجول  نیستم ولی دوست دارم بخاطر سنم زودتر بچه بیارم   اگه  سنم کمتر بود عین خیالم نبود بخدا

ولی فقط همه سلامت باشن بچه دار شون ماهم درست میشه

اره منم ..بازتو یکی داری من چی که میخاسم اقدام کنم شایدخدا پسرموبهم برمیگردون یکم حالم خوب میشد...

ای جانم عزیزم‌ درسته بچه خیلی خوب و شیرینه برای خیلیا، اما خب حال خوبتو به هیچی گره نزن. می دونم خیلی سختی کشیدی به خاطر از دست دادن نی نی... ولی اذیت نکن خودتو. نی نی هم دوباره میاد یه روز. خودتو اذیت کنی چی گیرت میاد؟

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
فعلا صبرکن....هیچ دکتری هیچ جا نیست.زن باردار نیاز به دکتر و سنوگرافی ....داره.صبرکن این جریان تموم ...

ای جانم اتفاقا امروز فکر باردارها رو میکردم خدا کمکت کنه به سلامتی این دو ماه رو بگذرونی و نی نی نازت رو بغل بگیری 

نه شرایط زندگیم اینطور ایجاب میکنه عزیزم . قصد مهاجرت داریم میخوام قبلش تا ایران هستم و کنار خانواده ...

خوب الان شرایط فورس ماژوره من همش میگم طفلی اونایی که حامله ان 

من سنم داره میره  بالا نگران ام دیگه نتونم بچه دار شم ۳۱ سالمه  توکل بخدا    خد ...

انشالله هر چی زودتر از شر این ویروس خلاص شیم شما هم مادرشی☺😊..

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

مگه چند سالتونه؟

الان ۳۱  فکر کن تا یه سال دیگه با این اوضاع نشه باردار شد بعدشم نه ماه بارداری میشه حدود دوسال  تازه اگه باردار بشم   چون من چندماه تو اقدام بودم باردار نشدم  میخواستم برم دکتر که این مریضی شروع شد 

شوهرم چندسال بچه نمیخواست وقتی ام راضی شد که این مریضی لعنتی اومد  الان جلوگیری میکنم دیگه

الان ۳۱  فکر کن تا یه سال دیگه با این اوضاع نشه باردار شد بعدشم نه ماه بارداری میشه حدود دوسال ...

حالا شاید یه سال طول نکشه ها این وضعیت... ایشالا دو سه ماه دیگه سایه شومشو از رو زندگیامون جمع کنه😕

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹