2777
2789
عنوان

بیماری متابولیک😭😭😭

491 بازدید | 7 پست

سلام

دخترم ۲ ماه و ۱۶ روزش بود شیر خوردنش وزن گیریش قدش همه چیزش عالی بود غروب رنگش یکم پریده بود اهمیت ندادم و همه چیزش مثل قبل بود تا ۴ صبح ک پاشد شیرش خورد و خوابید گذاشتمش زمین بعد ی ربع با گریه شدید بیدار شد و هر ثانیه بی حال تر میشد و رنگش شد مثل گچ و دیگه نمیتونست سینمو بگیره حتی جون نداشت گریه کنه فقط ناله میکرد بدنشم شل شد بردیم بیمارستان و .... دختر دسته گلم پرپر شد جلو چشمام😭😭😭

گفتن متابولیک داشت الان تو نت خوندم ک تو غربالگری ۳ تا ۵ روزگیش معلوم میشه ولی دختر من مشکلی نداشت پس چرا گفتن متابولیک بوده

کسی بچش متابولیک داشته؟؟؟

مخوام بازم باردار بشم ولی میترسم 

خدایا چرا حلما جونم و ازم گرفتی اخه😭😭😭😭

ای وای خدامرگم بده بمیرم برادلت مگ میش یدفع علاعمم ظاهربش

یادم میاد روم نمیشد توی چشات نگاه کنم 😞همیشه ارزوم بوده اسم تو روصداکنم😔😭 شیرینه که صاحب دختری شدیم ازخون خودمون شیرینه روزتولدشون فقط ی چیزتلخه که بابای بچه من تونیستی ومادردخترت من نیستم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری میتونم باهاش حرف بزنم؟؟

عزیزم متابولیک رومطمعنی خوندم بچت رفلاکس داره ومیگی شیرشدادی گذاشتی زمین اینطورشد نکنه بخاطررفلاکسش بوده

یادم میاد روم نمیشد توی چشات نگاه کنم 😞همیشه ارزوم بوده اسم تو روصداکنم😔😭 شیرینه که صاحب دختری شدیم ازخون خودمون شیرینه روزتولدشون فقط ی چیزتلخه که بابای بچه من تونیستی ومادردخترت من نیستم....
عزیزم متابولیک رومطمعنی خوندم بچت رفلاکس داره ومیگی شیرشدادی گذاشتی زمین اینطورشد نکنه بخاطررفلاکسش ...

جواب ازمایشش اینو میگه 

برا رفلاکسش سونو دادم نداشت

خدایا چرا حلما جونم و ازم گرفتی اخه😭😭😭😭