2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاخه هاش نرمه ولی یه طوریع انگار ریشه نزده یا نمیدونم چشه سردرنمیارم

اب بدی حتما ما گل کاشتیم خشک سد بعد بهش اب میدادم همشون جوانه زدن 

اگه میخوای گل خوب رشد کنه برو از گل فروشیها یه پودری هست بهت میدن بریزی پای گل رشد میکنه من تمام گلهامو از اون پودر میزنم 

اب بدی حتما ما گل کاشتیم خشک سد بعد بهش اب میدادم همشون جوانه زدن  اگه میخوای گل خوب رشد کنه ب ...

یه جوانه هایی روش هست یعنی از وقتی هریدم روش بود ولی خشک بود الانم خشکن هیچ جوانه ای هم نزده تاحالا  شاخه هایه پایینیش هم نرم هستش نه از خشک شدنش سر در میارم نه از زنده بودنش

[QUOTE=131489178]یه جوانه هایی روش هست یعنی از وقتی هریدم روش بود ولی خشک بود الانم خشکن هیچ جوانه ای هم نزده تاحالا ...[/QUOاز کناراش جوانه میزنه اگه میخواست نگیره خشک میشد 

[QUOTE=131489178]یه جوانه هایی روش هست یعنی از وقتی هریدم روش بود ولی خشک بود الانم خشکن هیچ جوانه ا ...

مرسی از راهنمایبت میگم شاید هواسرده جاشم عوض شده به خاطر اون بیحاله