2777
2789
عنوان

کیا دوتا بچه کوچولو دارن؟؟؟؟؟!!!!!

422 بازدید | 58 پست

سلام خانما....

کیا دوتا بچه کوچولو دارن؟؟؟!!!!منظورم  چند ماهه و ۲/۵ساله.

چطور باهاشون کنار میاین؟

بعضی وقتا واقعا خسته میشم...تو این شرایطم که تو خونه موندیم بد قلقی میکنن....

من 4 تا😅

خوبن با هم بازی میکنن 

البته الان خوب شدن هم سن بچه های شما بودن اونموقع 2 تا بودن خیلی اذیت میکردن

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکی ۴ ساله یکی ده ماهه با هم جورن مشکلی نیست میسپارم به بزرگه کارامو میکنم

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
من 4 تا😅 خوبن با هم بازی میکنن  البته الان خوب شدن هم سن بچه های شما بودن اونموقع 2 تا بودن ...

من نمی‌دونم چرا راجب بچه همیشه همین احساس  رو دارم حتی بزرگ هم بشن بازم مسئولیتشون باهاشون هست منتها اونموقع یه مدل دیگه

من من وای درکت میکنم چندروزه مریضم وانمیستن بااین حالم سرگیجه وتنگی نفس بلندمیشم واسشون نهاردرست میکنم خداراشکرسالمن ولی چیزی ازادم نمیمونه انقدرادیت میکنن شوهرمم ازیه طرف حمله عصبی بهم دست داده سه روزه تنگی نفس ودل درددارم

منم وقتی دومی رو فهمیدم خیلی ناراحت شدم ولی خوب کاری بود که شده بود....

تا حالا میگفتم کاش مجرد میموندم الان میگم کاش چن سال دیگ بی بچه میموندم ببینم بعدی میخاد چ بلای سرم بیاد😪

من یدونه دارم تااخر عمرمم سعی میکنم همین یدونه باشه چون وووووااااقعااااا پسرم پدرمو دراورده چون بیش از حد اذیتم میکنه .خدایی دوتا سه تا بچه داشتن خخخخیییلی سخته دیگه اونموقه ادم وقت نمیکنه حتی دستشویی هم بره