2777
2789
عنوان

کیا دوتا بچه کوچولو دارن؟؟؟؟؟!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 58 پست
چهارمی رو خوب جرات کردی بیاری من تو فکر سومیم ولی دودلم

من آخه بچه سومم ناخواسته بود گلم☺واسه بچه سومم نینی سایت اومدم میخواستم بندازمش کلا خانومای نینی سایتی منصرفم کردن و ازشون ممنونم چون الان دختر سومم شیرین ترین بچمه😍همیشه ناخواسته ها خواستنی تر میشن😅

و وقتی دیگه شد 1 پسر 2 تا دختر شوهرم گیر داد گفت ینی که دخترا هم باید خواهر داشته باشن هم برادر اونوقت پسرم بی داداش باشه😅

البته بهونش بود چون همون دوره دوستیمون گفته بود من عاشق خانواده بزرگ و پر جمعیتم.

خلاصه که دیگه گوش دادم به حرفش☺

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آخه بچه سومم ناخواسته بود گلم☺واسه بچه سومم نینی سایت اومدم میخواستم بندازمش کلا خانومای نینی سای ...

کار خوبی کردی خدا حفظشون کنه برات

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
این آخریرو دوسال عقب موندیا سه تاشون دو سال تفاوت دارن آخری ۴سال....خدا نگهشون داره برات.

آره آخه خسته بودم😄

قربونت عزیزم بچه های شمارو هم همین‌طور 😘

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
آخه کوچیکه دخترت حس مالکیت داره بذار یکم بزرگتر بشه بازی هاشونو ببینی اصلا حالت خوووب میشه

ان شاالله....عزیزم بچه عشقه من خودم عاشق بچه بودم وقت مجردیم نمی‌دونم چرا الآن خیلی احساس خستگی میکنم گاهی وقتا میگم خدایی نکرده تا شکری نباشه

همسر منم می‌گفت بچه چهار تا ولی اینجا دیدم تجربه های مثل ما هست الآن میگه نه همین دوتا بسه

حق دارن البته هزینه ها زیاده

مام قرار بود همون 2 تای اولی بسمون باشه

ولی خب خدا سومی رو خواست

من31 سالمه.دخترم10سالشه پسرم17ماهه.دوست دارم یه دختردیگه داشته باشم.سخته؟

فاصله کم خیلی سخته عزیزم خیلی کم پیدا میشن که باهاشراه بیان من همیشه احساس میکنم بچه اولم وقتی دومی بدنیا اومد دیگه نمیتونم مثل قبل بهش برسم ولی اگه بتونی چه اشکالی داره

فاصله کم خیلی سخته عزیزم خیلی کم پیدا میشن که باهاشراه بیان من همیشه احساس میکنم بچه اولم وقتی دومی ...

آره الانم سختمه چون دست تنهام دورم از همه.ولی دوست دارم دخترم یه همجنس داشته باشه.هر چی خواست خداباشه همونه🌹🌹🌹

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍