2777
2789
عنوان

کیا دوتا بچه کوچولو دارن؟؟؟؟؟!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 58 پست
من 4 تا😅 خوبن با هم بازی میکنن  البته الان خوب شدن هم سن بچه های شما بودن اونموقع 2 تا بودن ...

ماشاالله چند سالن جنسیتشون چیه

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
من نمی‌دونم چرا راجب بچه همیشه همین احساس  رو دارم حتی بزرگ هم بشن بازم مسئولیتشون باهاشون هست ...

صددرصد تا 18 سالگی مسئولیت کاملش با پدر مادر هست 

آوردیم خب وظیفمونه تامینشون کنیم

اما به بعدش فکر کن که وقتی بزرگ بشه روپای خودش بایسته درس بخونه سرکار بره مستقل بشه فرد مفیدی واسه مردمش بشه اگه دلش خواست تشکیل خانواده بده و...

به جنبه های خوبش  فکر کن ببین چقدر زندگی شیرین میشه 

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی سخته .میدونم. ولی یه راه برای مبارزه با حس خستگی اینه که حداقل روزی نیم ساعت برای خودت باشی.مثل ...

اگه بشه چرا که نه ولی تا کمک نداشته باشم سخته.نمیدونم شاید هم من خیلی سخت میگیرم

4تاداری؟؟؟الانم تو راهی داری؟؟

نه عزیزم 10 روز پیش دنیا اومد شدن 4تا

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
من یدونه دارم تااخر عمرمم سعی میکنم همین یدونه باشه چون وووووااااقعااااا پسرم پدرمو دراورده چون بیش ...

ای گفتی

یه وقتا معذرت میخوام نزدیکه دسشوییم بریزه دیگه ولی جرئت نمیکنم تنها بذارمشون

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من 4 تا😅 خوبن با هم بازی میکنن  البته الان خوب شدن هم سن بچه های شما بودن اونموقع 2 تا بودن ...

فاصله هاشون چطوریع؟؟؟

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود با من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايت و در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟ آنه ! اكنون آمده ام تا دستهايت را به پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 💖🍃

من بچه هام کلا یازده ماه باهم فرق دارن تا یکسالگی دخترم جرات نمیکردم رو زمین بخوابونمش الانم باهم دعوا میکنن ولی بازی کردنشون بیشتره

گروه قرمز    وزن فعلی :۱۰۳     وزن هدف:80
ماشاالله چند سالن جنسیتشون چیه

عزیزی

پسرم 8 سال

دخترم 6 سال

دخترم 4 سال

پسرم 10 روز

عزیزی پسرم 8 سال دخترم 6 سال دخترم 4 سال پسرم 10 روز

ماشالله بهت.خدا حفظشون کنه برات.قشنگ دور سفره ات شلوغه ها

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀
عزیزی پسرم 8 سال دخترم 6 سال دخترم 4 سال پسرم 10 روز

چند سالتونه؟؟؟ چه سنی اولین بچه اوردی؟؟

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود با من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايت و در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟ آنه ! اكنون آمده ام تا دستهايت را به پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 💖🍃