2777
2789

سلام

من 19 سالمه و میخوام بدونم  با کمی پس اندازی که دارم حدود 700 تومن میشه داخل بورس سرمایه گذاری کنم

میخواستم بدونم شرایطش چیه و آیا این مبلغ ارزش شروع رو داره؟؟ چون هیچ اطلاعی ندارم نمیخوام بیشتر بزارم میخوام کم کم شروع کنم و بعد از مدتی اگر سود داشت بیشترش کنم

ممنون میشم راهنمایی کنید و بگید باید چیکار کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهوم کد آنلاین بگیر بعد عرضه شروع کن اول عرضه ها رو بخر برو تو اینیستا تو تلگرام تو گروه هاش عضو بشو سه چندماهی فقط مطالعه کن بین چیا می‌نويسن یواش یواش با تحلیل اینا آشنا شدی اون وقت سهم بخر فعلا با عرضه اولیه شروع کن زودم بگیر چون شرایط کد آنلاین داره فرق میکنه از این به بعد به همه نمیدن کد رو 

چجوری باید بخرم؟ از کجا؟

نه ببین تو شهرتون کارگزاری کجاست شناسنامه کارت ملی برو کارگذاری 

تو گوگل جست و جو کن کارگزاری آگاه کد آنلاین میده ببین بلد شدی آنلاین بگیر نتونستی برو کارگذاری اونجا راهنماییت میکنن 

بورس خوبه ولی فعلا فقط عرضه اولیه بخر تا شرایط خوب بشه الان اکثر کارخونه ها و شرکت ها تعطیله معلوم ن ...

درسته

ممنونم

از کجا باید بخرم؟؟

نیاز به وقت گذاشتن  داره؟؟

آخه کنکوریم نمیتونم وقت زیادی براش بزارم

درسته ممنونم از کجا باید بخرم؟؟ نیاز به وقت گذاشتن  داره؟؟ آخه کنکوریم نمیتونم وقت زیادی بر ...

اگه میخوای ماهر بشی باید وقت بزاری نه برو مفید از اونجا کد بگیر کارگذاری مفید خودش برات عرضه می‌خره 

اینجا یه کاربری هست اون گفت برو بفروش معمولا عرصه ها 100 درصد 200 درصد سود میدن 

@فکراقتصادی

برو تاپیک هاش خیلی خوبه 

درسته ممنونم از کجا باید بخرم؟؟ نیاز به وقت گذاشتن  داره؟؟ آخه کنکوریم نمیتونم وقت زیادی بر ...

نیاز به وقت نداره اگه کسی را داشته باشی که کار بلد باشه بهت سهام معرفی کنه فقط چند دقیقه باید وقت بزاری بری سفارش خرید بزنی. اگه کد بورسی نداری باید بری کارگزاری ثبت نام کنی جدیدا یک ماه طول میکشه کد بورسی بهت بدن

تو بیا و بمان ... 💜