تخمرغ ۳عدد.آرد و ماست سفت(پاستوریزه باشه بهتره)
از هر کدوم سه قاشق .بکینگ پودر یکمی.نصف ق چ خ.
وانیل یا رنده پوست پرتغال.همه ش رو با چنگال بزن و بریز تو روغن داغ.گردو پودرگل محمدی پودر هل رو میتونی بریزی روش یا وسط ش.
زیرش رو کم کن و دم کنی بذار روش.هردوطرف ش رو سرخ کن و مغزش کامل بپزه و پف کنه
شیره انگور یا شربت نبات و شکر میتونی بزنی و بازم روی همون اجاق جذب بشه.
شکر و آب به مقدار مساوی و گلاب در آخر ب ن بهش و بذار شکر ذوب بشع )اینم دستور شربت