2777
2789
عنوان

دیگه بچه نمیخوام

1339 بازدید | 95 پست

اولی سقط شد 

دومی نارس بود و فوت شد 

سومی تازه دو سه روزه سقط شده 

دیگه بچه نمیخوام 

من خودم بچه ام 

چه گلی به سر پدر و مادرم زدم که بچه من بخواد به سرم بزنه 

بچه منم میشه یکی مثل من تازه شانس بیارم  بدتر از خودم نشه 

چه کاریه الکی کلی هزینه کنیم  

بعدم بچه بیاریم بشه قرص اعصابمون هی بکن نکن برو نرو بخور نخور بتمرگ والا 

دیروز دکترم میگفت تخمک اهدایی بگیرم 

بعدم که لقا انجام شد تو شرایط آزمایشگاه 

رحم اجاره ای بگیرم تا بچم رشد کنه 

خندم گرفت😂😂😂😂😂 

خب یه بارکی میگفت شوهرم بره یه زن بگیره بچه بیاره برام دیگه 

پیچوندن نداره😏

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

عزیزم انشاالله از غیب خدا دامنتو سبز کن خیلی زود زود اقدام کردی یه یکسال استراحت کن رحمت سفت شه 

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یه چیزی بگم خندت میگیره

دختر خاله من اصن نمیدونه بچه دار میشه نمیشه

اصن اوضاعش چجوریه

حتی یه بارم اقدام نکرده

پریشب بهم میگه ب شوهرم میگم رحم اجاره کنیم

میگم چرا

میگه اخه مردا تو بارداری خیانت میکنن😐😐😐😐

وَ حِقارتشان راباتَصّور تَخریب ما زنده میکنند.🧠

چقدر تاپیک غمگینه و چقدر پر از انرژی منفی .دارم میجنگم که مادر بشم توی ۲۲ سالگی از من قطع امید کردن اما خودم هنوز امید دارم .ته دلمو خالی نکن دوستم .

من یک روستایی کردهستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و توی روستا هم ازدواج کردم 💑خیلیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی ،من دهاتی ام ،دهاتی فحش نیست🌷خجالت آور نیست 😊پنجره ی من هرروز رو به کوه و دشت و درخت و رودخونه باز میشه 😍همه ی گنجشک ها و مرغ و خروس ها پایین پنجره به امید خرده نون های من جمع میشن و سروصدامیکنن☺اینجا لذت هایی رو داریم که  محشره !نون و کلوچه های محلی 😍عکس هایی که پشتش دیوار آپارتمانا نیست و تا چشم کار میکنه طبیعته 😊بازی بچها ،لباسهای رنگارنگ...سادگی و صمیمیت ❤براتون دل شاد میخوام ،قلب مهربون ❤براتون یه روز به یادموندنی توی یه روستا میخوام کنار مردمی که انگار از فضا اومدن و رفتارشون  شبیه مردم شهرنیست🌹 

نگران نباش ایشالا بچه دارم میشی

چند سالته اسی جان؟

مرداب به رود گفت:چه کردی که اینقدر زلالی؟رود کفت:گذشتم 💜                                                           این دنیا فقط امتحان خداست پس لذت ببر ازش اگه از یکی بدت میاد ترکش کن اگه  کسیو دوستش داری بهش بگو اگه دلتنگ کسی هستی دعوتش کن❤               اگه از زندگیت لذت نبری خودش گناهه کناه😂                 و اما در خانه میمانیم تا سالم بمانیم کرونا هم گورش رو گم کنه بره دیگه مرسی اه😊😊