2777
2789
سلام بچه ها دارم دغ میکنم از غصه . تا الان دوبار سقط داشتم .یکی هفته 5 یکی هفته 7. هردوبارم با دارو باردار شدم بهم میگفتن تنبلی تخمدان داری پنچ شنبه از ابن سینا تو تهران وقت گرفته بودم رفتیم اونجا علی رو معاینه کردن گفتن واریکوسل داره و باید عمل شه واسه 1 مرداد وقت دادن بهش گفتن دلیل سقطام همینه .دارم از غصه میمیرم نمی دونم آخرش چی میشه خدا میدونه چقدر میترسم
میشه یه صلوات برای سلامتی نی نیم بفرستین ❤❤❤❤❤
عزیزم ترس نداره که یه بار یه دکتر تو تی وی میگفت از هر 10 مرد 4 تاشون دارن عملش اصلا سرپایی هست ایشالا مشکلت حل میشه زودی یه نی نی ناز و سالم خدا بهتون میده
یارب احفظ لی الطفلی و اجعله من الصالحین و المقربین الیک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا نترس عملش با یه روز استراحت خوب میشه به این فکر کن که 3 ماه آینده نی نی دار شدین
اینم عکس های گل پسر من http://photo.ninisite.com/pages/userphotos.aspx?userid=158426 تزیینات سیسمونی و اتاق کودکwww.babynamadi.ir
من تو اراک شوشو رو برده بودمسونو بیضه گفته بودن سالمه وقتی اونجا گفتن مشکل داره داشتیم شاخ درمیاوردیم .آخه تو اراک بهم گفتن یکم فقط کم تحرکی اسپرم داره اونم مهم نیست با ویتامین ای و فولیک اسید خوب میشه
خودمم رانندگی بلد نیستم تا بتونم برگردیم اراک .چندروز باید بمونیم تهران .گفتن نباید بعد عمل رانندگی کنه
اره هتل میگیریم .وای راستی بچه ها چقدرهزینه های دکتر بالاست تو ابن سینا ... ویزیت اولمون بود با معاینات و آزمایشات 700 تومان خرج کردیم .تازه آز هورمونی داشتیم عکس رنگی هم قبلا انداخته بودم اونم داشتم یه میلیونو دویست تومانم هزینه عمل شوشو شد