2777
2789
عنوان

آش رشته پزهای ماهر یه کمکی به من بکنین لطفا آشم خوب نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 35 پست
پس یعنی آبش زیاده؟بنظرم خودم همه چیش به اندازه است اما قوام نداره آبش و موادش ازهم جداست.  یکم ...

یا از اول آب زیاد ریختی. ..یا رشته ت بد بوده...یا رشته کم ریختی...رشته باید نوع ش خوب باشه لعاب بده...وقتی رشته رو ریختی زیرش کم کن. ..درش بذار...ولی باید بالا سرش وایسی. .دائم هم بزنی که لعاب بده...یه ضرب المثل هست که میگه مگه آش که انقدر هم میزنی. ...😁

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بذار ی قل دیگه بخوره ابش زیاده؟

بنظرم اندازه است فقط موادش و آبش ازهم جدا میشه موقع سرو

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
بستگی به رشته ایم که استفاده میکنی داره

رشته ام از این باریک هاست. 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
بنظرم اندازه است فقط موادش و آبش ازهم جدا میشه موقع سرو

خب همون ارد ک بچها گفتن یا هم بزن خوب میشه

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
منم میخوام پیتزا درست کنم ولی میترسم سوسیس بخرم. شما سوسیس خریدی جدیدا؟

میخوام با گوشت چرخی درست کنم سوسیسم از قبل دارم ی کم میریزم 

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
یا از اول آب زیاد ریختی. ..یا رشته ت بد بوده...یا رشته کم ریختی...رشته باید نوع ش خوب باشه لعاب بده. ...

آها رشتم باریکه درشو هم نزاشتم موقع پخت ممنون گلم. 

فقط راهش اینکه آرد رو با آب سر حل کنی بریزی داخل آش، حتما آب سرد باشه وگرنه آرد حل نمیشه من همیشه ب ...

ممنون عزیزم مثل اینکه راهش همینه همه گفتن برم بریزم. 

خب همون ارد ک بچها گفتن یا هم بزن خوب میشه

ممنون عزیزم مثل اینکه باید همین کارو بکنم. 

ممنون عزیزم مثل اینکه باید همین کارو بکنم. 

اره نوش جونتون

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....