2777
2789

سرمایه گذاری تو بورس اونقدرام که میگن راحت نیس مخصوصا برای آدم مبتدی. بنظرم اگه اینکارو میکنی حداقل با یک سوم پولت شروع کنن که یه وقت همه پولت نره

آن بهشتی که همه در طلبش معتکف اند، من کافر همه شب با تو به آغوش کشم...❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه بعدثبت نامم ازتون کمک بگیرم واسه خریدوفروشم

چشم عزیزم در خدمتم هر سوال تحلیلی داشتی بگو که تو کانال درخواستی گذاشته بشه 

ولی میتونی از این کانال استفاده کنی

navasanbazrexa@

همین امروز من خودم با سیگنالش سود کردم 

آموزش بورسبه صورت مبتدی و با زبان ساده در این کانال لینک:navasanbazrexa@ همراه با تحلیل
من هیچی از بورس نمی دونم جایی هست که آدم پولشو بده به اونا اونا برات انجام بدن این کارا رو؟

صندوق های کارگزاری

آموزش بورسبه صورت مبتدی و با زبان ساده در این کانال لینک:navasanbazrexa@ همراه با تحلیل
صندوق های کارگزاری

کجا هستن اینا؟

با هر مقدار پول میشه؟ حتی اگه کم باشه؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
من میخوام دوسه تا سهام ک منفی نده و خوب رشد کنه بخرم بنظر تو چی بخرم؟ الان فعلا سه تا عرصه اولیه دار ...

گلم برو این کانال امروز دوتا سیگنال داد صف خرید شدن و  و به احتمال خیلی زیاد روز های آینده هم مثبتن و صف خرید navasanbazrexa@

رفتم عضوشدم دست گلت دردنکنه شماهم به عنوان یه دوست کمکم کن تواین راه ادم تنهایی ترس داره

به روی چشم 

هر وقت کمکی خواستی بهم بگو 

کجا هستن اینا؟ با هر مقدار پول میشه؟ حتی اگه کم باشه؟

تو کارگزاری ها 

حداقل با پونصد تومن شروع میشه 

ولی خودت یادبگیری به نظرم بهتره

تو کارگزاری ها  حداقل با پونصد تومن شروع میشه  ولی خودت یادبگیری به نظرم بهتره

مرسی عزیزم فعلا فرصتش رو ندارم یاد بگیرم ولی یه مقدار پول داشتم گفتم اگه بشه با اون یه کاری بکنم 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙