2777
2789

دوستان عزیز. چندین سال است که با بد بودن خانواده. شوهر و مخصوصا مادر شوهر و خواهر شوهر برای عروس، حداقل در این سایت مواجه هستیم. . حالا چرا همین دوستان، وقتی در جایگاه، زن داداش و... قرار می‌گیرند. انسانهای بدی نیستند. این، بحث اخلاق ایرانی است؟ یا جایگاه.؟ یعنی من الان، پسر خوبی بر ای مادرم هستم ولی داماد خوبی نیستم! و یا عدم صداقت در کلام. که قطعا من اشتباه قضاوت نمیکنم. 

اره واقعا نمیدونم چرا اینجورین همیشه حقو به خودشون میدن

خوب این درست نیست. انسان، مگر چقدر میتونه. انسان 

ریاکاری باشه. یعنی وقتی نقص مادر شوهر باشه. ظالم باشه. ولی همان انسان مثلا، خواهر گلی باشه. البته، شاید بحث

جایگاه تاثیر داشته باشد. ولی اینکه یکی بگه.خواهر و مادر شوهر من. بدند ولی ما با عروسیمان، خیلی خوبیم و این جمله را از خیلی ها بشنوی عجیبه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنده باخوب و بدکاری ندارم مسلماهردختری باهزارآرزو تن ب ازدواج میده درسته ک تومسیرزندگی فرازونشیب هایی هم وجودداره،این مشکلاتی هم ک پیش میادبخاطره عدم رفتاره صحیح باهمسروخانواده هست ک باعث میشه این مسائل پیش بیاد

بنده باخوب و بدکاری ندارم مسلماهردختری باهزارآرزو تن ب ازدواج میده درسته ک تومسیرزندگی فرازونشیب های ...

سر. کار خانم. سوال را متوجه نشدین. جسارتا. من میگم. چرا همینها. که عروس بد شانسند  و خواهر شوهر بد دا رند. چرا ادعا دارند مادرشان بهترین مادر شوهر و خو دشان خواهر شوهر خوبی هستند ولی زن دادداششان بد جنس هست

سر. کار خانم. سوال را متوجه نشدین. جسارتا. من میگم. چرا همینها. که عروس بد شانسند  و خواهر شوهر ...

بنده ام عرض کردم باخوب وبد کاری ندارم منشاوریشه چیزهدیگ ای هست ک فکرمیکنن بقول شماعروس بدشانس هستن کسایی ام خودشون روبهترین میدونن بخاطره حس خودبرتربینی وخودخواهی هست