2777
2789
عنوان

رنگ موی مشکی پرکلاغی

109 بازدید | 16 پست

خانوما من موهام خیلی بلنده و دکلره داره ۲۰ سانت رشد کرده. میخوام کلا پرکلاغی بزارم ولی بعضی ها میگن پشیمون میشی زبر میکنه و ازاینجور حرفا

کسی اینجا استفاده کرده؟ تجربیاتتونو بگید بهم🙏🙏

منم می‌خوام مشکی کنم موهام خیلی ضعیفه شاید دیگه نشکنن

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

نذار پرملاغی

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نذار پرملاغی

چرا؟

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
چرا؟

چون میگن ضررش از دکلره هم بیشتره واس مو من خودمم موهام پایینش نزدیک ۱۰سانت دکلره داشت واس جشن دخترم میخواستم موهام کامل مشکی شه فقط روی دکلره ها رو پرکلاغی زدم از روز بعد تغییر رنگ داد داشت سبز میشد منم کوتاه کردم موهامو

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶
چون میگن ضررش از دکلره هم بیشتره واس مو من خودمم موهام پایینش نزدیک ۱۰سانت دکلره داشت واس جشن دخترم ...

ینی رنگ پرکلاغی رو دکلره بزارم میره؟ چه بد من فکرمیکردم فقط رنگای روشن زود میرن 

چون من رنگ آبی گذاشته بودم رو دکلره هام رفته الان سبز مونده .اصلا خوشم نمیاد

[QUOTE=131430969]من ک تیره اصلا نمیاد بهم [/QUOTE

ینی همیشه دکلره میکنید؟ آسیب نمیبینه موهاتون؟ من یبار ریشه ی موهام دراومده بود دوباره ریشه هارو دکلره کردم الان بعضی قسمتای موهام ازهمونجاکه دکلرس کنده شده

[QUOTE=131430969]من ک تیره اصلا نمیاد بهم [/QUOTE ینی همیشه دکلره میکنید؟ آسیب نمیبینه موهاتون؟ من ...

ن سالی یبار دکلره میکنم خیلی تغیرر میکنم

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
من پارسال پرکلاغی کردم و بعد از اینکه یکم بلند شد دوباره رنگهای روشن کذاشتم به نظر من تنوع خوبه یهو ...

شما پرکلاغی گذاشتین تونستین از روس رنگ روشن بزارین یا دکلره کردین؟ چون میگن از رو مشکی دیگه رنگ نمیگیره مگه اینکه ریموو شه