2777
2789
عنوان

مشکلم چیه؟

111 بازدید | 15 پست

سلام خانما گلاب به روتون ببخشید ولی مجبورم بپرسم راستش من یه مدتیه پشتم یعنی قسمت بالای خط نشیمنگاهم یعنی تقریبا میشه پایین ترین جای کمرم نمیدونم متوجه شدین کجا رو میگم یا نه من اونجا بعضی وقتا سوزش و درد دارم که البته خیلی زیادم نیست و بعضی وقتا خون میاد انگار که همیشه زخم باشه یهو متوجه میشم خون اومده کسی این مشکلو داشته من واقعا میترسم

وزن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله

اگه هیچ بر امدگی نیست حالت عرق سوزه قارچه باید بری دکتر دارو میده حمام مرتب برو اون قسمت هم امدی بیرون خشک کن با سشوار بعد سرویس با یه تیکه دستمال جدا اون قسمت اروم خشک کن نکش روش میتونی ترمیم کننده هم بزنی تا بری دکتر

اگه هیچ بر امدگی نیست حالت عرق سوزه قارچه باید بری دکتر دارو میده حمام مرتب برو اون قسمت هم امدی بیر ...

میگن عمل جراحی میخواد ولی من نمیخوام عمل کنم و ز یادم شدید نیست یعنی مثلا ماهی ۳ ۴ بار یه ذره خون میاد و درد داره همیشه اینجوری نیست راهی برای درمانش تو خونه هست؟:(

وزن 
میگن عمل جراحی میخواد ولی من نمیخوام عمل کنم و ز یادم شدید نیست یعنی مثلا ماهی ۳ ۴ بار یه ذره خون می ...

ببین اگه بر امدگی یا حفره مانند باشه اونوقت کیسته و درمانش فرق داره اگه  مثل عرق سوزه قارچه بهتره بری دکتر تا مطمین بشی